Mit szóltok a telex cikkéhez, mi szerint túl sok a diplomás nő és ezért nem születik elég gyerek Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 14:41
11/17 anonim válasza:
Persze, hogy nem került sok pénzbe az oktatàsod, mert még a nyolc általános sincs meg a megnyilvànulàsod alapján.
12/17 anonim válasza:
Viktoromnak ezzel azonnal foglalkoznia kell, hisz már Novcsika nem ér ezzel rá. A nagytudású Kashlera hova tűnt, mer az is foglalkozhatna eme becses témával.
13/17 anonim válasza:
Akkor hajrá fiúk, lehet menni egyetemre. Tudtommal ugyanolyan esélyeket kapnak, mint a nők a tanuláshoz, szóval nem értem, mi itt a probléma.
14/17 anonim válasza:
Viszont a diplomás nők többnyire nem segélyleső semmirekellőket szülnek.
15/17 anonim válasza:
Ezen már csak nevetni tudok.
Tervezek kimenni jövő nyáron sterilizáltatni Szlovákiába. Addigra jön rá össze a pénzem és lesz kicsit több időm lábadozni. Ez az én egyszemélyes tüntetésem a rendszer ellen: megfosztom őket attól, amiért a legjobban pedáloznak. És mellé én is nyugodtabb leszek.
3 diplomám van, nem akarok gyereket, szóval megszólítva érzem magam eléggé. Már csak várom az utolsó cseppet abban a bizonyos pohárban. Amint behoznak valami abortusztörvényt vagy bármilyen hasonló korlátozást, itt sem vagyok. Eddig is csak az idős szüleim miatt maradtam, de ebbe beleöregedni meg már én nem akarok.
16/17 anonim válasza:
Szerencsére nyitva vannak a határok és már nem lehet maradásra bírni az embereket úgy, mint régen. Egy értelmiségi meg aztán végképp megrázza magát és tovább libben.
17/17 anonim válasza:
Mondjuk amióta van diplomás gyed, ők is tudnak fiatalon szülni. Nekem több ilyen ismerősöm van, akik amint végeztek alapszakon, jött a baba. Korábban dolgoztak diák munkán, szóval volt megtakarított pénzük. És nem jobb egy diplomás családba születni, mint a borsodi nyomorba 5. gyerekként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!