Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok a telex cikkéhez,...

Mit szóltok a telex cikkéhez, mi szerint túl sok a diplomás nő és ezért nem születik elég gyerek Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 14:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Persze, hogy nem került sok pénzbe az oktatàsod, mert még a nyolc általános sincs meg a megnyilvànulàsod alapján.
2022. aug. 26. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
8%
Viktoromnak ezzel azonnal foglalkoznia kell, hisz már Novcsika nem ér ezzel rá. A nagytudású Kashlera hova tűnt, mer az is foglalkozhatna eme becses témával.
2022. aug. 26. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Akkor hajrá fiúk, lehet menni egyetemre. Tudtommal ugyanolyan esélyeket kapnak, mint a nők a tanuláshoz, szóval nem értem, mi itt a probléma.
2022. aug. 26. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Viszont a diplomás nők többnyire nem segélyleső semmirekellőket szülnek.
2022. aug. 26. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Ezen már csak nevetni tudok.

Tervezek kimenni jövő nyáron sterilizáltatni Szlovákiába. Addigra jön rá össze a pénzem és lesz kicsit több időm lábadozni. Ez az én egyszemélyes tüntetésem a rendszer ellen: megfosztom őket attól, amiért a legjobban pedáloznak. És mellé én is nyugodtabb leszek.

3 diplomám van, nem akarok gyereket, szóval megszólítva érzem magam eléggé. Már csak várom az utolsó cseppet abban a bizonyos pohárban. Amint behoznak valami abortusztörvényt vagy bármilyen hasonló korlátozást, itt sem vagyok. Eddig is csak az idős szüleim miatt maradtam, de ebbe beleöregedni meg már én nem akarok.

2022. aug. 26. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerencsére nyitva vannak a határok és már nem lehet maradásra bírni az embereket úgy, mint régen. Egy értelmiségi meg aztán végképp megrázza magát és tovább libben.
2022. aug. 26. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk amióta van diplomás gyed, ők is tudnak fiatalon szülni. Nekem több ilyen ismerősöm van, akik amint végeztek alapszakon, jött a baba. Korábban dolgoztak diák munkán, szóval volt megtakarított pénzük. És nem jobb egy diplomás családba születni, mint a borsodi nyomorba 5. gyerekként?
2022. szept. 5. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!