Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan aki eljátszotta,...

Van itt olyan aki eljátszotta, hogy dolgozik de valójában nem?

Figyelt kérdés
Jelenleg nehezen találok munkát, mintha senki nem keresne és nem csak engem de a barátnőmet sem. Gondolkoztam azon, hogy kis füllentéssel eljátszom, hogy találtam munkát meg eljárok dolgozni minden nap és közben persze ezerrel keresek állást és így max pár hetet, max 1-hónapot csalok így de nem hinném, hogy kiderülne. Míg nem lennék otthon max a várost járnám, sétálnék, buszoznék ide oda, plázákba nézelődnék stb. Biztosan sokat javulna az itthoni állapot ha már dolgoznék, mert érződik már az ingerültség és ezt enyhíteni akarom. Aki szintén csinált ilyet, mesélne róla, hogy sült el, hova ment míg nem dolgozott, rájöttek e bármire otthon? Kioktatásokra nincs most szükségem, csak olyan válaszoljon aki csinált ilyesmit.

ma 02:21
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Én azt javasolnám, hogy inkább legyél valahol önkéntes. Ha csak napi 2-3 óra, akkor is hasznosnak éreznéd magad, és mégsem buszozás meg plázázás. Egyrészt lenne részed pozitív élményben is, illetve nem azon stresszelnél a plázázás közben, hogy éppen melyik ismerőssel fogsz közben összetalálkozni.
ma 02:32
 2/7 A kérdező kommentje:
1-Bocsi, nem válasz a kérdésemre...erre nyilván gondoltam. De más választ várok.
ma 02:35
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Persze.Mondjuk én munkahelyen játszottam el,hogy dolgozom de valójában nem..
ma 04:13
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Ti nem szoktátok megbeszélni, hogy kivel mi történt aznap? Nyilván nem történik minden nap említésre méltó dolog a munkában, de egy új helyről azért lehet mesélni, mi a munka, milyenek a kollégák, főnökök, stb. Vagy majd kitalálsz minden napra valami sztorit? Bocs, de én nagyon kiakadnék és lehet szakítanék is, ha ez kiderülne. Van annyi félretett pénzetek, hogy fel se tűnjön, hogy amúgy nem is kapsz majd fizetéskor semmit? Ki fog derülni, nekem meg ez nem fér bele egy kapcsolatba, de másoknak se nagyon, hidd el. Tinikoromban csináltam ilyet én is, hogy néha elbuszozgattam egy korrepetálást, amire anyáék küldtek, aztán otthon lazán beközöltem, hogy ja, jó volt, semmi extra, csakhogy azóta felnőttem, tudok normálisan konfliktust kezelni és ezt a másiktól is elvárom, hogy ne a hazugságot tartsa megoldásnak semmilyen stresszesebb helyzetben. Inkább menj el valami árufeltöltőnek addig valami közeli boltba, vagy ilyesmi, járd körbe a környéket tényleg, pékségekben, kisboltokban ki szokták függeszteni, hogy azonnali kezdéssel kell ember, addig jó, amíg a szakmádban találsz valamit.
ma 06:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én azt játszom el, hogy élek, és van életem, közben meg nem is...
ma 07:13
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy nagyon rossz ötlet, ne csináld. Ha félsz az otthoni feszültségtől, őszintén beszéld meg, hogy nem találsz munkát, és keressetek megoldást. Próbálj ki új álláskeresési stratégiákat, írjátok egy új önéletrajzot, nézz körül más platformokon, mint eddig, és gondolkozz el az eddigi állásinterjús tapasztalataidon, mit csinálhatsz jobban a jövőben. Ez a hazugság nem vezet semmire.
ma 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj egy foodorás futárnak, oda mindig kell ember, semminél jobb. Vagy mekibe melózni. Nem hálás meló, de kokdus ne válogasson.
ma 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!