Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok volt már olyan,hogy...

Lányok volt már olyan,hogy eljátszottátok,hogy kikészültetek, esetleg sírtatok is csak azért, hogy ne kelljen felelősséget vállalnotok valamiért?

Figyelt kérdés

Mennyire játszotok erre rá?

Mennyire éltek vissza azzal, hogy tudjátok, hogy titeket majd jobban megsajnálnak?

aug. 15. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem 🤨
aug. 15. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem volt ilyen.🥲😂
aug. 15. 14:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Pedig én ismerek ilyen lányt..
aug. 15. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
nyilván létezik a világon olyan lány is🤦, szerintem egyértelműen többen lehetnek valamivel akik nem olyanok, mint amit a kérdésedben írtál🤷
aug. 15. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Oviban - általános suliban voltak ilyen esetek, aztán kinőttem.
aug. 15. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sosem csináltam még ilyent és nem is tervezem. Nem is tartom helyesnek, illetve nem is tudok "parancsra" sírni. Meg úgy általában sem szokásom sírni, csakis nagy dolgok okán.

Viszont... volt egy gimis lány osztálytársam, aki így úszta meg, hogy beírják neki a karót az egyik feleléséért.

aug. 15. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem. Aki ilyet játszik, az egy szimpla manipulátorgép.
aug. 15. 14:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Még anno voltam szereplő válogatáson.

Ott döbbentem le, hogy a nők parancs szóra tudnak sírni.

aug. 16. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:

kérdező, hogy lehetsz ilyen bunkón általánosító... "hogy a nők parancs szóra tudnak sírni"🤦🤷

kevesen vannak akik igen, lehetnek olyanok és valóban léteznek nők akik képesek úgy viselkedni a mindennapi életben, de most a színészi pályafutásról beszélsz vagy ebből mit szeretnél most kihozni?😅 egy szerepben, ha nem alkalmazzák azt a valamilyen folyadékot, sprayt vagy mit ami miatt könnyeznek a színészek, ha kell éppen a jelenet miatt, akkor előfordulhat, igen, talán valahogyan maguktól is sírhatnak "segítség" nélkül. viszont hidd el kedves kérdező, kevesen vannak nők akik egyébként a színészkedésen kívül mások szavára sírnának meg hasonlók...😅

aug. 16. 11:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Ehhez képest az RTL klubban azt mondták, hogy a lányok nagyon könnyen el tudják játszani a sírást, ha akarják.

Nyílván ingyen nem fogják.

Én sok lányt ismerek volt kolléganőm is aki nagyon meg tudta játszani magát. Mikor nem látta,senki akkor rám mosolygott, hogy semmi baja viszont mikor mások is ott voltak akkor már elő adta, hogy mennyire rosszul van..

Nem tudom megmondani, hogy hány ilyen nő van, de én találkoztam legalább 50-el életem során.

aug. 16. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!