Felnőttkorban az emberi kapcsolatoknál a szexuális vonzódás ellentétes neműeknél már mindig jelen van?
Figyelt kérdés
ma 17:53
3/6 anonim válasza:
Nincs. Van akit az ember a háta közepére sem kíván. Sőt ez a jellemzőbb.
4/6 anonim válasza:
Nem. A fiu barataimhoz nem nyulnek sose. Meg is mondtam nekik,nem erdekel,ha emiatt lepattannak. Evek ota vagyunk baratok.
5/6 anonim válasza:
Attól függ, mire gondolsz. Itt többen máshogy értelmezték, én sem értem teljesen. Arra gondolsz, hogy minden felnőtt emberben benne van e szexualitás? Nem, nem mindenben. Vannak olyanok akik romantikus kapcsolatra ugyan vágynak, de testiségre nem. Vagy arra gondolsz, hogy felnőttek közt ha ellentétes neműek, muszáj szexuális vonzódásnak is lennie? Nem, miért lenne muszáj? Rengeteg ellentétes nemű ismerősöm van, ahogy a legtöbb ismerősömnek. Igen, vannak köztük szépek, helyesek. De nem, nem feküdnék le velük, mivel boldog házasságban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!