Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Működőképes lehet egy olyan...

Működőképes lehet egy olyan párkapcsolat, amelyben a felek ellentétes politikai nézetet vallanak?

Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre, hogy a legtöbb nő fideszes. Nem tudom, hogy együtt tudnék-e élni egy ilyen személlyel.

szept. 13. 10:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Igen, de oda kell rá figyelni.

Meg az se mindegy, hogy mennyire elkötelezett.

szept. 13. 10:01
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Mindig elcsodálkozom ezen az oldalon...

És egyben megértem, hogy miért van ennyi magányos ember.

szept. 13. 10:17
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
:D
szept. 13. 10:20
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem hiszem. Egyébként te hol találkozol fideszes nőkkel? 16-60 közötti nőkkel találkozom munkám során rendszeresen, nyilván nem kérdezek rá így konkrétan, de nagyon hamar kiderül, hogy egyik se szimpatizál a kormánnyal.

Szerintem összesen 3 fideszes nőt ismerek, egy volt sulis tarsamat, tipik felsőközéposztálybeli konzervatív család szemefénye, ott nem meglepő (mondjuk már úgyis férjnél van, meg egy csinos, de rettentően unalmas nő amúgy is); egy 60 körüli takarítónőt, aki sírni valóban szar anyagi helyzetben van és álmodni sem mer arról, hogy nyugdíjba mehessen, de azért "Viktor megvéd minket minden bajtól"; meg egy 40 körüli pedagógust (az egész intézményből kb ő az egyetlen fideszes), aki szerint "mindenki tudja, hogy ez a rendszer is egy nagy szar, de még mindig jobb, mint ami előtte volt", de ő egy kicsit amúgy is bolond, viszont pont abba a kategóriába tartozik, aki anyagilag nagyon nagy hasznot húz a kormány intézkedéseibő (nem annyira pedagógusként, de amúgy is pénzes családból származik, ingatlanokat ad vesz, több vállalkozása van, és valahogy mindig tudja, hol fog éppen jól járni az állami juttatások révén).

Na, ennyi. Az összes többi nő, akit vagy baráti társaságból, vagy a munkáimból kifolyólag ismerek, mint ki nem állhatja a kormányt.

szept. 13. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Én is csak ellenzéki nőket láttam mindenhol, megjegyzem férfiak is ellenzékiek, főleg a szinglik. Szerintem ha valaki fideszre szavazott valaha is el se mondja mert meglincselik a falusi öreg bikák, meg kitagadják a társaságokból. Mondjuk azt is aki nem mindig az ellenzéket imádja, hanem velük szemben is megfogalmaz bármi kritikát. Körülöttem csak ilyenek vannak, néhány vakmerő fideszes öreg házaspár hirdeti csak a politikai nézeteit, a többiek csak a fejüket fogják. Kivéve az ellenzék, az mindenhol harsog.
szept. 13. 12:58
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Ez attól függ, nekem elvárás a gerinc, így a fideszesek alapból kiesnek.
szept. 13. 13:11
 7/18 anonim ***** válasza:
11%
6-os, MENNYIRE kell ellenzékinek lenni "szíved" választottjának? Olyan 100000000000 %-osan csak és kizárólag elvakultan ugye? Mond valamit pl a Petikére vagy bárkire és már csúszómászó a szemedben mi? Kezeltesd magad.
szept. 13. 14:07
 8/18 A kérdező kommentje:
Általában molett nőkkel ismerkedem, szinte mindegyik fideszes. Lehet köze van a testsúlyukhoz? Jobban azonosulnak a szintén húsos Orbán Viktorral, mint a slim fit Gyurcsány/Vona/MP-vel?
szept. 13. 14:40
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Azért ebben nem árt hasonlítani.
szept. 13. 14:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A politika nagyrészt a gerinctelenségre épül, mivel a politikusokat is csak a pénzes emberek fogják befolyásolni, akiknek a legnagyobb része másokon átgázolva jutott vagyonhoz. Ezen csodálkozni, és a fele embert gerinctelenséggel vádolni csak mert nem hisz a mikulásban miszerint egyik vagy másik oldalon feddhetetlenek vannak, az ellenségnél meg csak rosszak, elég elmeroggyant szint. Nem tudom mások hogy vannak vele, de nekem személy szerint herótom van azoktól akik ilyeneket nyilatkoznak hogy bárkiben politikai alapon nincs gerinc, de bezzeg a másik oldal hu de mind a de gerinces ám!

Na, ne már. Le lehet jönni a falvédőről.

Szerintem, és ezt már sokszor leírtam régebben bár elég feleslegesen, totál kontraproduktív az ilyen viselkedés, mert a brancs tagjai amúgyis oda szavaztak amit te akarsz, a többiek lehülyézésével meg még megkönnyíted azok dolgát akik ellen küzdesz hogy a nyálad is kifolyik közben. Mivelhogy demokrácia maradéka van, szavazatok döntenek, el nem tudom képzelni melyik túliskolázott agyhalottból pattant ki az az ötlet hogy a szavazók leidiótázásával szavazatokat lehet nyerni, de oké... Csak kicsit vicces. Bár lehet viccnek szánják, én nem tudom tényleg mi megy a háttérben.

szept. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!