Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Működőképes lehet egy olyan...

Működőképes lehet egy olyan párkapcsolat, amelyben a felek ellentétes politikai nézetet vallanak?

Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre, hogy a legtöbb nő fideszes. Nem tudom, hogy együtt tudnék-e élni egy ilyen személlyel.

szept. 13. 10:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"Sajnos azt vettem észre, hogy a legtöbb nő fideszes."

Még szerencse. Vajon milyennek kellene lenniük. ?????

Migránsokat támogató háború imádó, konfliktusokat kereső műmájereknek ??

szept. 14. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
#11 te melyik univerzumban élsz? 🤦🏻‍♀️
szept. 14. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

12.

Abban amelyikben te. Lehet, hogy egy picit félre érthető a fogalmazásom, de én is azzal értek eggyet amivel te.

A legtöbb nő fideszes, és ez így van jól, ez így van rendjén.

Még szerencse. Szerintem hála a jó Istennek, a férfiak többsége is az.

12#

szept. 14. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Irány a háború, úgyis mindenki azt akarja. 😃
szept. 15. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Nekem most megtetszett a Tisza párt szlogenje, hogy "a Tisza megy a Dunához". Nagyon király, nem tudom ki találta ki.
szept. 15. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

"miszerint egyik vagy másik oldalon feddhetetlenek vannak, az ellenségnél meg csak rosszak, elég elmeroggyant szint."

Hát, aki így értelmezte, amit leírtam, az nem túl értelmes, főleg, hogy az ellenzékiség annyit jelent, hogy nem vagy kormánypárti. Lehetsz úgy ellenzéki, hogy nem vagy egyik pártszavazója sem.

Másrészt, az ellenzéki oldalról semmit nem állítottam, persze, ott is vannak gerinctelen emberek, csak a kérdés ellentétes politikai nézetről szólt, nyilván meg tudom szűrni az ellenzéki szavazótábor idióta felét is.

"nekem személy szerint herótom van azoktól akik ilyeneket nyilatkoznak hogy bárkiben politikai alapon nincs gerinc, de bezzeg a másik oldal hu de mind a de gerinces ám!"

Nekem azokból, akik az általános iskolás szintű szövegértést sem hozzák, és nem tudják értelmezni, hogy nem mondtam semmit az ellenzéki oldalról, se jót, se rosszat.

"Na, ne már. Le lehet jönni a falvédőről."

Meg be lehet iratkozni általánosba. Megtetted? Nem.

Azért mert lehet valamit, még nem fogják az emberek megtenni.

"a többiek lehülyézésével meg még megkönnyíted azok dolgát akik ellen küzdesz hogy a nyálad is kifolyik közben"

Viszont ha odáig se jutsz el, hogy a problémát kimond, akkor még annyi esélyed sincs megváltoztatni.

Az ellenzéki oldalon pont azért nem megy a politizálás, mert nagyon sokan érvek alapján próbálnak kampányolni, ami egy kevésbé értelmes emberrel szemben esélytelen.

A fidesz sem érvek mentén kampányol és ezért tudja az emberek agyát kimosni.

El kell dönteni, hogy mit akar az ellenzék. Felnőtt, értelmes embernek kezelni minden szavazót és akkor sosem lesz kormányváltás, vagy egyszer kimondta, hogy itt az ország egy részének úgy kell szavaznia, hogy fogják a kezét.

És hozzáteszem, hogy ez nem Mo. specifikus, más országban is pont ezért tudott teret nyerni a fasizmus.

"el nem tudom képzelni melyik túliskolázott agyhalottból pattant ki az az ötlet hogy a szavazók leidiótázásával szavazatokat lehet nyerni, de oké."

Viszont az bizonyított tény, hogy amíg nem mondjuk ki és ismerjük el, hogy a romák leszakadása probléma, addig senki nem fog a problémáról beszélni.

Csak, hogy elvonatkoztassunk a jelen helyzettől, mivel soha senki nem próbálta őket ténylegesen integrálni.

szept. 15. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Én eddig csak 1-2 kivételtől eltekintve idős fideszessel találkoztam, ott is inkább férfival.

A főkérdésre válaszolva:

szerintem akkor tud ilyen mellett is működőképes maradni egy párkapcsolat, ha a két fél kellően éretten tudja kezeli a dolgot, és tudnak veszekedés helyett ilyenről normális keretekben értekezni, esetleg vitázni és nem veszik magukra az ellentétes véleményt, meg nem személyeskednek.

szept. 22. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
60%

De ennek az is része, hogy mindkét fél meggyőzhető legyen, mármint a normális kereteknek ez része.

Ha pedig ez így van, akkor valaki már rég nem fideszes.

szept. 30. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!