Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaügyben eljátszottam a...

Munkaügyben eljátszottam a felettesem bizalmát és úgy tűnik, hogy személyes sértésnek is vette. Nyilván nagyon sajnálom a dolgot, én is gondolkozhattam volna, de visszapörgetni már nem tudom a dolgot. Hogyan tennétek jóvá?

Figyelt kérdés

Kb annyi a sztori, hogy egy dolgot elmondtam egy kollégának, amit a felettesemmel is idővel meg akartam beszélni, a tanácsát is kértem ezügyben, de a kolléga bepanaszolt, és a felettes csalódottan közölte, hogy miért a háta mögött mondogatok ilyeneket.

Amúgy az elvégzett munkámra nem jött még panasz.

ma 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján azt sem lehet megmondani, hogy egyáltalán hibáztál-e.
ma 16:15
 2/2 anonim válasza:

Ezeken a dolgokon át kell esni, ebből tanul az ember, ilyenkor gondolhatja az ember, lehettem volna egyenesebb stb... .

Nem biztos, hogy az én tanácsom a legjobb, de ezt meg lehet oldani, nem bűncselekményt követtél el.

Lehet, hogy nem lesz ugyanolyan a kapcsolatotok, de mindenképpen törekednék annak megbeszélésére. Tehát én már holnap félrehívnám a főnököt, elnézést kérnék tőle, talán még vennék neki egy tábla csokit is kiengesztelésül és elmondanám, hogy igaza volt tegnap, a jövőben probálok törekedni, hogy mindig egyenes legyek önhöz és remélem ad a bizalmára még egy esélyt. A kollégához odamennék, hogy igaza volt, hogy odament hozzá, szeretnék veled továbbra is jó munkaviszonyt ápolni és bármilyen válasz is jönne vissza én lezárnám a dolgot magamban és továbblépnék.

ma 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!