Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ebben az esetben személyesen...

Ebben az esetben személyesen kérvényezzem, vagy emailben is megfelel?

Figyelt kérdés

Hibrid munkavégzésről van szó. 4 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen, 3 hónapja lettem előléptetve. Az új pozícióm kb. max 5%-ban igényel jelenléti munkavégzést, a korábbi 50%-ban igényelte, de nem dolgoztam otthonról soha.

Egy éve már rákérdeztem erre a lehetőségre a legfelső vezetőnél, gondolkodási időt kért, de a sztori mindkét oldalról abbamaradt. Most viszont minden adott lenne, és jelezte is, hogy nem lenne vele problémája. Nem nekem, hanem egy másik magas pozícióban lévő munkatársamnak mondta, amikor szóba kerültem, hogy nem zavarná, ha heti 3 napot járnék be.

Ezek után személyesen menjek be hozzá ismét, vagy megfelelne az is, ha írnék egy hivatalos emailt, amelyben kérvényezem a hibrid munkavégzést?

nov. 6. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
E-mailt, vagy levelet írnék, amiben kérelmezem.
nov. 6. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább e-mailben szeretem az ilyeneket intézni, mert ha később félreértés lenne belőle (vagy az illető meggondolná magát), akkor ott a bizonyíték.
nov. 7. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
A szó elszáll (elfelejtődik), az írás megmarad..
nov. 12. 09:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!