A szabadság kereskedelemben hogy működik a hétvégén?
Figyelt kérdés
Kicsit új nekem, mert kereskedelemben helyezkedtem el, hétvégén is kell dolgozni. Eddig úgy terveztem az utazásokat, hogy a munkaszüneti napokat kicsit megtoltam, plusz hétvége ha úgy jött ki, mert akkor nem dolgozik az ember. Most akkor ha én szabadságot akarok kivenni akkor a hétvégét is úgy kell kivennem, nem?
Hogy érthető legyen mi a kérdésem: itt lesz az április 18-21. Mondjuk elutazok 18-tól 23-ig. Átlag munkahelyen csak plusz 2 napot kell kivenni, de szombaton is dolgozok így 3-at kell kivennem?
Mert így nem nagyon éri meg, így is kevés a szabadsága az embernek na :D
tegnap 23:54
1/3 anonim válasza:
Kereskedelemben nincs szabadság, mert az egy rabszolgahajcsár meló.
2/3 anonim válasza:
Igen, ha van egy nap, amikor dolgoznod kellene, és te nem szeretnél dolgozni, akkor szabadságot kell kivenned.
3/3 anonim válasza:
Én nem szeretnék kereskedelemben dolgozni, kezdjük azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!