Elfogadnátok ilyen munkahetet (részleteket lásd alább)?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek úgy néz ki a munkahete, hogy 6 napot dolgozik folyamatosan (8-tól 4-ig-5-ig,ebben hagyományos munkarendű), és 2 napot pihen, vagyis mindig más, két egymást követő napra esik a "hétvégéje". Ezen felül, havonta egy pihenőnapot még választhatnak bármikorra, és ez nem számít szabadságnak, és az is ugyanannyi van nekik, mint más munkahelyen dolgozóknak.tegnap 20:31
A kérdező szavazást indított:
Igen, annak ellenére, hogy 6 napot kell folyamatosan dolgozni, de nekem jobb lenne, ha mindig más napokra esne a "hétvégém", pl. ügyintézések miatt.
Nem.
Egyéb, leírom.
11 szavazat
1/6 anonim válasza:
Amennyiben anyagilag megéri nekem, talán elfogadnám. De inkább olyan munkarendet szeretnék ami kevesebb munkanap, több szabadidő felosztással jár, vagy szabadon teljesíthető, projekt jellegű munkát ahol nem az a lényeg, hogy 8-16 között bent meresszem a seggem, hanem hogy a feladat el legyen végezve.
2/6 anonim válasza:
Nem, nekem elég bőven az öt nap, még az is sok néha. (Bár én szeretek bejárni, jól telnek a napok, jó hangulatban, de azért jó lenne több idő más dolgokra is.)
3/6 Fragments of Fantasy válasza:
Nem. Én szombaton már nem dolgozom és nem is fogok. Legalábbis másnak nem. Max magamnak.
4/6 anonim válasza:
Attól függ mennyi a fizu.
Alapból nincs hozzá kedvem de van az a pénz amiért bevállalom.
5/6 anonim válasza:
Inkább a 4 munkanap itán 3 nap.szünet, ami tetszene.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ez így eleve MT szerint nem szabályos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!