A szüleim se tudnak segíteni. Hogyan láballjak ki?
A főnököm nem becsül meg, mivel nem ad elegendő jutattást, így gondoja, elég a kettőhatvan osztan Havaj dídzsé napszemüveg.
Nekem ez fáj lelkileg. Gyárban dolgozom. A többi munkás élvezi az életet, veszik az új kocsikat, házakat. Én meg egy komolyabb tévét se tudtam venni, nézetem a régi trágyaládám.
Unom mán ezt az életet el akarok menni Svédországba. Ott a skandinávoknál jobb az élet. Anyagi bajba vagyok most. A szüleim is szegények nem tudnak segíteni e.
Nagyon egy "Bélának" tartom a főnököm hogy így kizsigerál, minden hrosejt eltesz. Unom. Elegem van. Unom. No, végképpesen nem tudom mi lesz.
Köszi! Valahogy nem tudnál ajanlani az unokatestvéredet nyomán egy jól fizető állást?
Gépi forgácsoló a szakmám
A döntés értelmében 2025. január elsejétől a minimálbér összege 290 800, a garantált bérminimumé pedig 348 800 forint.
Milyen végzettséged van? Hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!