Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A szüleim se tudnak segíteni....

Tehenessanyeszka kérdése:

A szüleim se tudnak segíteni. Hogyan láballjak ki?

Figyelt kérdés

A főnököm nem becsül meg, mivel nem ad elegendő jutattást, így gondoja, elég a kettőhatvan osztan Havaj dídzsé napszemüveg.

Nekem ez fáj lelkileg. Gyárban dolgozom. A többi munkás élvezi az életet, veszik az új kocsikat, házakat. Én meg egy komolyabb tévét se tudtam venni, nézetem a régi trágyaládám.

Unom mán ezt az életet el akarok menni Svédországba. Ott a skandinávoknál jobb az élet. Anyagi bajba vagyok most. A szüleim is szegények nem tudnak segíteni e.

Nagyon egy "Bélának" tartom a főnököm hogy így kizsigerál, minden hrosejt eltesz. Unom. Elegem van. Unom. No, végképpesen nem tudom mi lesz.

tegnap 19:02
 1/7 A kérdező kommentje:
A tanárok fizetését minek emelik? Miénket is emelhetbék már. Mi nem dolgozunk egymással bityolkodó, vitatkozó tenágerek között. Most is csak 220 volt a brutom
tegnap 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs egy rendes szakmád kint sem lesz jobb. Unokatesóm kiment, állítása szerint állandóan túlórázik és így sem tud összeszedni eleget ahhoz, hogy előrébb lépjen.
tegnap 19:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Valahogy nem tudnál ajanlani az unokatestvéredet nyomán egy jól fizető állást?

Gépi forgácsoló a szakmám

tegnap 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A döntés értelmében 2025. január elsejétől a minimálbér összege 290 800, a garantált bérminimumé pedig 348 800 forint.

Milyen végzettséged van? Hány éves vagy?

tegnap 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
tegnap 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"a többi munkás élvezi az életet, veszik a házakat, kocsikat" 😄😄😄
tegnap 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge trollkérdés
tegnap 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!