Állásinterjún a szakmai vezető megalázóan, flegmán
téged hülyének nézve és hangoztatva még betanulni is
fogyatékos leszel, hogy reagálnál több év szakmai
tapasztalattal ?
"Köszönöm a lehetőséget és az idejüket, de úgy látom nem egymást keressük. Viszont látásra."
tegnapelőtt 15:01
2/27 A kérdező kommentje:
Általánosságban nézve tökmindegy milyen szakmai interjú, érdekes ez a megalázó, lenéző viselkedés. Nincs betanulás, mert profit keresnek, aki mindent tud, nincs aki segítsen. Heti 6x12-16 órát kell dolgozni, minimálbérért, vagy 10 milliárd euróért, tökmindegy. Ha nem tudod, akkor nem lesz fizetés se.
Több év szakmai tapasztalattal a hátad mögött gondolom nem vagy csitri. Ha elmennék most egy állásinterjúra és elhangzana a fogyatékos leszek kijelentés, úgy b.sznám pofán a hr munkatársat, hogy a fal adná a másikat.
tegnapelőtt 15:02
4/27 anonim válasza:
Megköszönném szépen a lehetőséget, kisétálnék onnan és a cég közelébe sem mennék többet.
tegnapelőtt 15:02
5/27 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint mondta, hogy fogyatékos leszel betanulni, hanem kicsit finomabban, hogy úgy is alkalmatlan leszel erre az állásra, felesleges lenne a betanítás. Majd értesítenek pár héten belül. De ha esetleg nem találnak jobbat tőlem, még lehet kis esélyem. Még sok embert meghallgatnak, míg döntés születik.
Nem is értem mint gondol az ilyen? De ha van más lehetőség akkor ott kell hagyni, mert aki most ilyen, az főnökként is egy barom lesz.
Én ma azon is kibuktam, hogy másodjára behívtak, aztán 10-15 perc beszélgetés után megköszönték, és majd még hívnak. Csak nem tudom minek szórakoznak, közben még pénzről sem volt szó, és azt sem mutatták meg, hogy mit kell csinálni. Lehet feleslegesen raboljuk egymás idejét, mert el sem vállalom a munkát.
tegnapelőtt 15:11
7/27 A kérdező kommentje:
Állásinterjún sokszor végig se hallgatta amit mondok, hanem elkezdett fikázni. Mondtam valamit, láthatóan nem érdekelte. Főnökként is ilyen lenne, ha felvenne magához. Felvennének is visszamondom. Vegyen fel kutyát magához.
8/27 anonim válasza:
Persze, meg kell neki mondani, hogy ne hívjanak, nem érdekel az a munka.
Nem tudom, hogy ez most csak valami idióta manipuláció akarna lenni, hogyha méltóztatnak téged visszahívni, akkor még te érezd magad megtisztelve és eszedbe se jusson a béren alkudozni?
Emberi méltóság.. aki emberileg ilyen hulladék, azzal nem kell együtt dolgozni. Pláne nem neki.
Jól teszed, hogy lemondod.
tegnapelőtt 15:26
9/27 A kérdező kommentje:
Minimálbéren már nem lehet nekik lefelé alkudozni. Oda rugdosható, állandóan ügyeletben éjszaka is basztatható, megalázható, vödör ürülékkel egyenértékű dolgozót keresnek.
Oké, most már kipanaszkodtad magad?
tegnapelőtt 15:37
További kérdések: