Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún a szakmai...

Állásinterjún a szakmai vezető megalázóan, flegmán téged hülyének nézve és hangoztatva még betanulni is fogyatékos leszel, hogy reagálnál több év szakmai tapasztalattal ?

Figyelt kérdés
febr. 19. 14:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Balázska újabb sztorija...
febr. 19. 15:46
 12/27 A kérdező kommentje:
"Balázska újabb sztorija..." Nem tudom ki az a Balázska, de egy szinten vagy az interjúztatóval...
febr. 19. 15:49
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor nem reagálok semmit, sztem a tekintetem olyankor mindent elmond. Voltam ilyen interjún, ahol fogyatékosnak nézett az interjúztató és nagyon bunkó volt. Ott annyit mondtam magamban, hogy 1) tudom magamról, hogy nem vagyok az, ezért nem fogok ezen rugózni, 2) ha felvennének esetleg, szépen visszautasítom, és ennyi.
febr. 19. 15:53
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Belemennék a játékba, ha már ez van. Ha valóban szakmai dolog és valóban profi vagyok (tehát velem kapcsolatban is téved), akkor szakmailag nagyon csúnyán és pusztítóan kiosztanám hogy miért is dilettáns idióta. Aztán kb ugyanez pszichológiai hr-es szempontból végigzongorázva, emberileg, meg úgy minden téren röviden tömören visszafogottan de nagyon pusztító szavakkal és kritikával földbe döngölném, megaláznám. De semmi vagdalkozás, csak érvek amik nagyon betalálnak, kőkemény hideg stílusban. Aztán felállnék, megköszönném az interjút, és szó nélkül távoznék.
febr. 19. 15:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Felállnék, és elköszönnék.

Nem fárasztanám magam azzal, hogy győzködjem.

febr. 19. 16:02
 16/27 wcpumpa01 ***** válasza:
100%
indítanám az állast.
febr. 19. 16:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A mondata után felállnék, megköszönném a behívást és angolosan távoznék! Meg még az ajtót is jól bebasznám rá!
febr. 19. 16:11
 18/27 A kérdező kommentje:
99% nem vesznek fel, mert finoman állásinterjú végén dicsértem egy másik céget, hogy bármikor visszavennének, milyen rendesek az ott dolgozók, meg a vezetőség, meg sokkal komolyabb munkahely a másik.
febr. 19. 16:22
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
Megnyilvánulásaidból és a válaszaidból megértem a vezető megnyilvánulását. Alkalmatlan vagy a pozícióra. Több év tapasztalattal sajnáltatod magad mint egy óvodás kölyök. Egy ilyen szituáció szót se érdemel. Jöhet a következő állás.
febr. 19. 16:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én ennél kevesebbért is töröltem már pályázatot. Nincs idegzetem barátságtalan emberekkel dolgozni.
febr. 19. 17:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!