Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék? Félek vele menni.

Mit tehetnék? Félek vele menni.

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy a munkámból kifolyólag hetente többször kell a cég különböző telephelyeire menni. Ez úgy zajlik, hogy egy kollégával (aki vezet) megyünk autóval. Múlt héten történt az eset, hogy a kolléga láthatóan fáradt volt, végig ásítozott, majd egy pillanatra elaludt. Csak azért ébredt fel, mert egy mellettünk gyorsan elhaladó autó felébresztette.

Sajnos sokszor megfigyeltem már, hogy folyamatosan ásítozik vezetés közben, nem túlzok, kb. 2 percenként csinálja.

Szerintetek mit kéne tennem? Szóljak a főnöknek, hogy mi a helyzet? Az az igazság, hogy a saját életemet is féltem, nem szeretnék a továbbiakban vele menni, főleg nem hosszú távokra.

Nekem nincs jogosítványom ez hozzátartozik ahhoz, hogy miért nem én vezetek.

tegnap 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Először neki szólsz. Ha nem segít, akkor a főnöknek. Közben keresel állást, és elkezded a jogsit
tegnap 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mersz a kollégával konfrontálódni? Ez nem sértődés kérdése, ha egyszer magát vagy másokat is megölhet ezzel az életvitellel és ezt rendszeresen kockáztatja. Ha megtagadod a munkát, azt is meg kell indokolnod, és akkor megint kibukik a dolog. Egyszerűbb lenne először a sofőrrel megértetni ezt, és akkor nem az van egyből, hogy te bepanaszoltad. Amihez szintén jogod van, tulajdonképpen te most falazol neki, ha egy ennyire súlyos dolgot nem jelentettél. Tavaly sorra jöttek a vasúti balesetes hírek, ott is volt, hogy a munkásjárat figyelmetlen sofőrje behajtott az átjáróba, a szerelvény meg rajtuk keresztül.
tegnap 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tedd le a jogsit.

Amikor mellettem elbóbiskol a kolléga könyökkel oldalba bököm, félreállunk és onnantól én vezetek.

Van aki mellé be se szállok ha ő vezet.

tegnap 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el fontos-e az életed, vagy sem. Nekem az lenne a sajátom.
tegnap 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!