Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meleg kolléga belémkötött,...

Meleg kolléga belémkötött, mit lehet tenni, hogy ne játsza ki a homokártyát?

Figyelt kérdés

Van egy kolléga, aki nyilvánosan megalázott, mert elrontottam egy munkát. Hozzá kell tenni, hogy ez a karácsony előtti nagy hajtásban volt, amikor rajta kívül mindenki túlórázott és fele annyi idő jutott egy esetre. Ráadásul ő valamiért a főnökök kedvence is, így amikor ő megcsinál naponta tizet, addig nekünk van hogy 40-50 darab is jut. (Normális minőségben egy nap amúgy képtelenség lenne megcsinálni 20-nál többet, de most azt mondta főnök, hogy ennyit kell, nem számít a minőség, a darabszám legyen meg.) Jól dolgozni tehát könnyű úgy, ha alig csinál az ember valamit. Na most ehhez képest őkelme mégiscsak elfelejtette ezt, meg a főnök is, hogy ezt mondta volna. Ráadásul ő nem is a főnököm, nem is értem, miért kellett ilyen hangnemben belémállnia, mi köze ahhoz egyáltalán, hogy én elronottam egyet. Nem szoktam egyáltalán rontani, tavaly az egész cégnél nekem nem volt egyedül hibám. Most volt, rögtön meg is talált ez a kis köcsög. Nem akarok személyeskedni, de attól tartok, hogy ha bármit is mondok a főnöknek, elő fogja húzni a melegkártyát, hogy én azért támadom, mert olyan a szexuális beállítottsága, amilyen, pedig én inkább fordítva érzem, ő útál azért, mert én hetero vagyok. Szerintem ennek amúgysem szabadna hogy köze legyen a munkahelyhez, ez magánügy. De sajnos volt már ilyen téren rossz tapasztalatom.

Mit lehet tenni, azon túl, hogy lenyelem a békát a levonás miatt és jelzem, hogy nézzék meg a tavalyi eredményeket és az elvégzett mennyiségeket, ami valószínűleg falra hányt borsó lesz.

tegnap 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Leírhatnád, mi volt a kötekedés.
tegnap 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ilyen munkahelyről menekültem, ahol benyalt kolléga volt. Igazából nálam hosszú időbe telt menekülni, konkrétan nem ellenem tett és a többiekkel pedig kifejezetten jóban voltam. De hozzájárult mégis.
tegnap 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne támadj, ne személyeskedj, hanem a problémáról beszélj.
tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!