Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt/van olyan kollégátok,...

Volt/van olyan kollégátok, akit bírtok mint ember, de mint kolléga egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Mert mondjuk krva jó fej amúgy, csak a munkához való hozzáállása kiborít titeket? Nekem van egy ilyen, és tényleg imádom, nem is egy buta valaki, tök jókat sztorizunk, nevetünk, de nagyon gyakran azt érzem, hogy bár kibsznák végre a gcibe, már bocsánat, mert annyit lóg meg linkeskedik meg leszar mindent és ez előfordul, hogy az én munkámra is hatással van.

Szerintetek ez jogos amúgy, vagy kétszínű vagyok emiatt? (Sosem beszélek ellene senkinek.)

tegnap 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van. Nem is egy.

1. A csaj nagyon segítőkész, borzalmasan cuki... de baromira inkompetens. Nem tudom, hogy ő nem lett normálisan letrénelve, vagy igen, csak kerüli a felelősséget és nem tanult, de olyan alap dolgokat nem tud az egységével vagy a saját munkájával kapcsolatban, hogy fogom a fejem. Áttukmál másokra feladatot, "hát ez szerintem nem az én felelősségem kellene, legyen, meg amúgy is nagyon sokat dolgozom" jeligével, meg tőlem kérdezi, hogy ilyen-olyan konferenciahívásokat hogyan kell megtartani, amikor nem is én csapatom felelőssége, és nem én vagyok ennek a megválaszolására a kompetens ember, hanem a saját feletteseit kellene... de alapvetően tudnia kellene, mert alap feladat az egységükben.

2. Hasonló típus, csak nála biztosabb voltam benne, hogy igazából felelősséget akar tologatni. "hát ti ezt biztos jobban tudjátok" jeligével back office-os kollégát küldött el maga helyett ügyféllel tárgyalni, az a szint kb. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni munkán kíbvüli dolgokról, csak dolgozni ne kelljen vele együtt.

tegnap 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, a legjobb barátnőm. Évekig együtt dolgoztunk, így ismerkedtünk meg. Igazából jól dolgozott, de neki szokása volt, hogy ha már unta a dolgot, se szó, se beszéd, elment két három hét táppénzre. Későbbi munkahelyén egy évig volt táppénzen, bevallottan ok nélkül (mármint neki volt rá oka, csak nem volt orvosilag indokolt).

Barátság megmaradt, de szerencsére már nem dolgozunk együtt.

tegnap 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Volt.

Jott hozzánk egy uj munkaero.

Na chipset zabál, néha elalszik a gépnél és amit csak lehetett azt elb.szta.(csapatmunka van amugy egybefügg a munkánk)

Segistéget kért de olyanokhoz, hogy fénymásolni!!

Eleinte ki voltam bukva csendben őrlődtem.

Na en meg az extra precíz halálpontos szorgalmas túlórákba eső maximalista. Chipset is max tv ben láttam talán. Gondolhatod a helyzetet..

Na es egy idő mulva ahogy láttam hogy ő viszont cserfes beszédes, valahogy mellette eletre kel az iroda egyre többen jöttek be vezetők más vállalkozók, akikkel online dolgozunk megjelentek, felpezsdült vele az irodai élet, és ő is segített nekem érdemben, aztan számithattam rá akkor is ha én nem vagyok, vagy néha akkora birka hibái voltak hogy azon már csak röhögni lehetett, es amikor megestek már olyanok hogy könnyesre röhögjük magunkat, vagy néha egyutt is sírunk és amikor azon versenyeztünk poenbol hogy hó végén kinek van kevesebb a számláján (egyikünknek 300 ft masikunknak 250)mert már ezen is csak nevettunk, ő elérte azt higy duplázták a bérünket is!!, stb.

Es amikor elment tőlünj tovább másik céghez, sírva vettünk búcsút egymástól♡

Azóta én nem ítélek el senki akármekkora b.lfaszként indít.

tegnap 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
*senkit
tegnap 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Én munkahelyen nem bratyizok meg pletyizek, viszont a munkámat szeretem, úgyhogy nálam a krva jó fej az a jól dolgozó kolléga :) A munkakerülő, szándékosan mindent lesz@ró munkatárs, akiben nincs semmi igyekezet cserébe kárt okoz mindenkinek, velem nem fog közelebbi ismeretséget kötni. De a véleményemet a munkájáról elmondom, ha kérdezik, akár előtte is, nekem az lenne a kétszínűség, ha mást mondanék.
tegnap 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Hajjaj, nagyon is sok ilyen van. Dumálni jót lehet vele, de például nincs kedve felvenni a munkát, mert előző nap bulizott. Vagy havonta 2 hétre elmegy betegszabira.

"Szerintetek ez jogos amúgy, vagy kétszínű vagyok emiatt?"

Nem az a kétszínűség, hogy kollégaként nem kedveled, de emberként igen, az a kétszínűség, ha szemtől-szembe mást mondasz valakinek, mint a háta mögött, szóval ha itt kibeszéled, mint megbízhatatlan munkatárs, neki viszont teljesen mást mondasz.

tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!