Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt/van olyan kollégátok,...

Volt/van olyan kollégátok, akit bírtok mint ember, de mint kolléga egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Mert mondjuk krva jó fej amúgy, csak a munkához való hozzáállása kiborít titeket? Nekem van egy ilyen, és tényleg imádom, nem is egy buta valaki, tök jókat sztorizunk, nevetünk, de nagyon gyakran azt érzem, hogy bár kibsznák végre a gcibe, már bocsánat, mert annyit lóg meg linkeskedik meg leszar mindent és ez előfordul, hogy az én munkámra is hatással van.

Szerintetek ez jogos amúgy, vagy kétszínű vagyok emiatt? (Sosem beszélek ellene senkinek.)

dec. 4. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Munkahelyen, ha állandóan bosszankodnom kell a munkához való hozzáállása miatt, ami nekem ráadásul többletmunkát eredményez, nem lesz kedvem vele jópofizni. Az meg hogy hűű de nagy barátnők vagyunk, de a háta mögött mindenkinek elmondom, hogy egy táppénzcsaló és minden vágyam, hogy kirúgják, vagy micsoda szerencse hogy már nem dolgozunk együtt, mert nem bírnám, hát..mindenki döntse el, hogy akar-e ilyen barátot.
dec. 5. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11.egyezek veled ha miatta van tobblet munkaja a masiknak lehet akarmilyen karizmatikus valaki azt rontja a rola kialakitott kepet.Nekem sincs kedvem az ilyennel jopofizni,batatkozni meg foleg nincs kedvem ilyennel mert magamban egy nagy nullanak tartom.
dec. 5. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!