Van olyan kollégátok, aki nagyon tetszik nektek, ezért zavarban vagytok és nehezen tudtok beszélni vele?
Nincs,mert kerek-perec megmondtam neki, hogy simán megdugnálak!
👍
Előfordult! Legalább is munkahely miatt talalkozunk többször, ha nem is közvetlen kolléga! Főleg ha még ő is úgy áll a dolgokhoz!
Magadba kell lerendezned, hogy nincs értelme feszengni előtte!
Miért?Mi van abban?Majd talán titkolózok???
Nyílt lapokkal játszunk gyerekek!!!🤪
Nekem volt. Nem mertem neki bevallani, de néha ő is utalt dolgokra, csak hát egyikünk sem mert lépni semmit. Már 4 éve máshol dolgozunk, de heti szinten beszélünk még egymással, havonta 1x be szoktunk ülni valahova.
Arra gondoltam, legközelebbi alkalmon elmondom neki, hogy még mindig tetszik. Nem várok semmit ettől a vallomástól az ő részéről, ha jóban maradunk, oké, ha emiatt megszakítja velem a kapcsolatot, akkor legalább tovább tudok lépni rajta becsületesen veszítve.
De beszélgetéseink alapján 80% biztos vagyok hogy pozitívan fogadja majd.
A jelenlegi munkahelyemen fordítva van, én tetszem valakinek, és ő nem kertel, lazán elhívott randizni, munkahelyen lesi minden mozdulatom, romantikus típus, de elég nyomulós. Nem buta ember pedig, de oda-meg-vissza van értem, teljesen elment az esze tőlem :D
Vele megbeszéltem, hogy nem bánom, ott lehet munka közben mellettem, de ne nyomuljon. Megihatunk néha egy kávét, de nem randiként. Érti. Felfogta.elfogadta.
(29N)
Van de úgy teszek mintha kozombos lenne szamomra es úgy beszelek vele mint barki massal
Ja meg azt se akarom hogy megtudja rolam hogy tetszik nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!