Máshol is így van, fiúk előnyben?
A főnököm nyugdíjas, de még dolgozik, energikus nő nagyon. Velünk, középkorú nőkkel gyakran kommunikál nem kedves stílusban, de a harminc eleji férfikollégákkal látványosan jóval kedvesebben bánik. Így drágám, úgy drágám, kedves hangsúly, stb. Ahol ilyen felállás van: öreg vagy öregedő főnök, fiatal férfikolléga, máshol is ez a helyzet? Neki nincs férje, családja pasija, ha ez számít. Nem ilyen bagzómacska üzemmódban működik, inkább ilyen anyáskodó.
De zavaró, végülis kollégák vagyunk. Igazságtalannak érzem.
Anyai ösztön, az lehet. Na, pont, hogy ők nem az igyekezetükről híresek, mi végezzük nők (nemcsak középkorúak) a munka oroszlánrészét. De a kicsi, amit ők tesznek, sokkal jobban el van ismerve. Az természetes, hogy te megteszed a dolgod, ő meg egy csoda.
Nem tudom, ez számomra nem munkahelyre való.
Kérdező előző munkahelyemen is ugyan ez volt, csak a 20 éves fiukakkal. A kiöregedett egyedül álló nő, akit a férje elhagyott ráadásul.
A férfi kollégák kb mindent megtehettek, amikor meg kiálltam magamért, én lettem élővéve, hogy hogy beszélek velük. Meglettem fenyegetve, hogy kirúgnak, ha mégegyszer így beszélek a nyomorultakkal. Persze amikor ez a főnök úr fülébe jutott, úgy kiosztotta azt a vén disznót, hogy egész nap bőgött utána.😆😆
De már akkor sem akartam ott dolgozni, ezért eljöttem.
30/N
A ba...lan résszel egyet értek, a mensivel nem. Soha senki nem mondta még rólam, h mikor van meg. A férjem sem tudná, ha nem együtt laknánk 😆
7# vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!