Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Máshol is így van, fiúk előnyben?

Máshol is így van, fiúk előnyben?

Figyelt kérdés

A főnököm nyugdíjas, de még dolgozik, energikus nő nagyon. Velünk, középkorú nőkkel gyakran kommunikál nem kedves stílusban, de a harminc eleji férfikollégákkal látványosan jóval kedvesebben bánik. Így drágám, úgy drágám, kedves hangsúly, stb. Ahol ilyen felállás van: öreg vagy öregedő főnök, fiatal férfikolléga, máshol is ez a helyzet? Neki nincs férje, családja pasija, ha ez számít. Nem ilyen bagzómacska üzemmódban működik, inkább ilyen anyáskodó.

De zavaró, végülis kollégák vagyunk. Igazságtalannak érzem.

tegnap 17:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Én is ilyen vagyok, totál megértem a főnököd. Lehet, hogy üdébbek a fiatalok mint a középkorúak.
tegnap 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Inkább az anyai ösztönök dolgoznak benne... vagy szimplán a fiúkon látja az igyekezetet, rajtatok pedig nem.
tegnap 17:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a munkahelyen nem szabadna ekkora különbséget tenni. A magánélet más, ott kell az üdéket keresni.
tegnap 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Biztos viszket neki rájuk.Esetleg féltékeny,mert ti fiatalabbak vagytok.Nem bírja elviselni,hogy már nem igen kell senkinek,csak a saját korosztályaban.
tegnap 17:57
 5/13 A kérdező kommentje:

Anyai ösztön, az lehet. Na, pont, hogy ők nem az igyekezetükről híresek, mi végezzük nők (nemcsak középkorúak) a munka oroszlánrészét. De a kicsi, amit ők tesznek, sokkal jobban el van ismerve. Az természetes, hogy te megteszed a dolgod, ő meg egy csoda.

Nem tudom, ez számomra nem munkahelyre való.

tegnap 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mindenhol van megkülönböztetés, nem feltétlenül nemi alapon. Nálunk pl a főnöknek sok haverja, családtagja dolgozik a cégen belül, nem mondom, hogy ultra látványos a dolog szerencsére, de azért van 1-2 arc, aki fixen ki lett volna már rég bszva, ha nem állna közel a főnökhöz, mert kb csak a létszámot növelik.
tegnap 18:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező előző munkahelyemen is ugyan ez volt, csak a 20 éves fiukakkal. A kiöregedett egyedül álló nő, akit a férje elhagyott ráadásul.

A férfi kollégák kb mindent megtehettek, amikor meg kiálltam magamért, én lettem élővéve, hogy hogy beszélek velük. Meglettem fenyegetve, hogy kirúgnak, ha mégegyszer így beszélek a nyomorultakkal. Persze amikor ez a főnök úr fülébe jutott, úgy kiosztotta azt a vén disznót, hogy egész nap bőgött utána.😆😆

De már akkor sem akartam ott dolgozni, ezért eljöttem.

30/N

tegnap 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Ba...tlan nő pi..áknál igen gyakori ez. Nincs aki rendesen ellátná a baját ezértirigy azokra, akik gyaníthatóan megkapják otthon amit kell. Soha nem akarnék női főnököt, férfiként sem, mert fiatalabb korban meg a mensi hete alatt kibírhatatlanok sokan.
tegnap 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

A ba...lan résszel egyet értek, a mensivel nem. Soha senki nem mondta még rólam, h mikor van meg. A férjem sem tudná, ha nem együtt laknánk 😆

7# vok

tegnap 18:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Egyébként mindannyian bszatlanok vagyunk😂. Segítő foglalkozás, sokan élnek egyedül. De egyikünk sem dimenzionálja túl a férfi munkatársakat a főnöknőt kivéve.
tegnap 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!