Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A HR-esek tényleg előnyben...

A HR-esek tényleg előnyben részesítik a családos férfiakat a szinglikkel szemben?

Figyelt kérdés

A családos férfi ugye kiszolgáltatott, függőségben él.

Így nem pattog semmiért, elvisel bármit.

Legalábbis elméletileg.

Mit tapasztaltok, van ebben ráció?

okt. 21. 01:55
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Nem hiszem, hogy van ilyen. A szingli meg jobban terhelhető, meg nem marad otthon a gyerekkel, ha beteg.
okt. 21. 02:18
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Ki se derül állásinterjún.
okt. 21. 02:21
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha a közlekedést nézzük, bele se kell nézzek az autóba, tudom, hogy egy srác megy a barátnőjével.

Bár találkoztam idegbeteg pali sofőrrel is, végén kiderült, a zasszony mellette idegelte ki menet közben.

okt. 21. 02:33
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
#1 elég kevés férfit ismerek, aki a beteg gyerekkel otthon marad - sokkal inkább a nő szokott otthon maradni. Viszont a családos férfi nem annyira szokott bulizni, inni, drogozni, kevesebb vele a probléma - ezt HResként mondom. Szóval én igazat adok a kérdezőnek, családos férfit szívesebben alkalmazok, jobban megbecsüli a munkahelyét, mint egy szingli.
okt. 21. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
#2 Elég a facebookot, instát csekkolni, általában kiderül.
okt. 21. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ milyen meló.

Olyan helyen, ahol hülye időben kell dolgozni, túlóra van, ott nem. Ide szingliket keresnek.

Ahol fontosabb az, hogy ne bulikázzon, lenyugodottabb legyen, ott igen.

okt. 21. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!