A HR-esek tényleg előnyben részesítik a családos férfiakat a szinglikkel szemben?
Figyelt kérdés
A családos férfi ugye kiszolgáltatott, függőségben él.
Így nem pattog semmiért, elvisel bármit.
Legalábbis elméletileg.
Mit tapasztaltok, van ebben ráció?
okt. 21. 01:55
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van ilyen. A szingli meg jobban terhelhető, meg nem marad otthon a gyerekkel, ha beteg.
3/6 anonim válasza:
Ha a közlekedést nézzük, bele se kell nézzek az autóba, tudom, hogy egy srác megy a barátnőjével.
Bár találkoztam idegbeteg pali sofőrrel is, végén kiderült, a zasszony mellette idegelte ki menet közben.
4/6 anonim válasza:
#1 elég kevés férfit ismerek, aki a beteg gyerekkel otthon marad - sokkal inkább a nő szokott otthon maradni. Viszont a családos férfi nem annyira szokott bulizni, inni, drogozni, kevesebb vele a probléma - ezt HResként mondom. Szóval én igazat adok a kérdezőnek, családos férfit szívesebben alkalmazok, jobban megbecsüli a munkahelyét, mint egy szingli.
5/6 anonim válasza:
#2 Elég a facebookot, instát csekkolni, általában kiderül.
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen meló.
Olyan helyen, ahol hülye időben kell dolgozni, túlóra van, ott nem. Ide szingliket keresnek.
Ahol fontosabb az, hogy ne bulikázzon, lenyugodottabb legyen, ott igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!