Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munkához érettségi elég?

Irodai munkához érettségi elég?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, érettségim van, így fel vesznek irodába? Egyik azt mondja hogy oda bárkit felvesznek, másik azt hogy egyetem kell hozzá (vagy több éves tapasztalat)
tegnap 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez munkakörtől is függ. Aki csak ilyen mindenes (recepciós aki fogadja az ügyfelet, pincér aki főzi és szolgálja a kávét, lóti-futi akit elugrasztanak a postára és bankba ügyet intézni, ne adja az ég még takarítónak is berakják, hogy pucolja a vécét), annak minimális köze lesz komoly szakmai dolgokhoz, és a képzettségének megfelelő feladatot kap.

Aki meg valamilyen területre specializálódott és konkrét szoftvereket kell oda-vissza ismernie, nyilván van hozzá megfelelő papírja, és el is várják ezen a területen a tapasztalatot.

Mindkettő irodai munka, ha így veszed.

tegnap 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekjoletben dolgozom irodám van, de heti 2 nap terep nap. Diploma kell hozza.
tegnap 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno elég volt, SSC-ben kezdtem és elég jó karriert sikerült rá építenem, de munkahelyen több képzést megcsináltam és később specializálódtam. Viszont ez 15 éve volt és nem jött azonnal, majdnem 10 év kellett mire megtaláltam azt ami igazán érdekel és kiemelkedően jól is lehet vele keresni.
tegnap 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
7 évig irodán dolgoztam, nyelvtudás és érettségi elég volt, de az előrelépéshez kevés. Azóta sem találtam másik irodai melót.
tegnap 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nem pozíció, hogy "irodai munka". Annak számít a call centeres és a diplomás könyvelő is... Az irodai munka a környezetre utal, nem a végzettségre.
tegnap 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az iroda egy gyűjtőfogalom, rengeteg munkakört végeznek irodában. Van olyan is, amihez elég egy érettségi
tegnap 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokhoz elég, igen, de minimum angol nyelvet is kérnek mellé.
tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!