1/6 anonim válasza:
Az érettségi szokott adni egy általános műveltséget, gondolom én hogy nem az ottani suttyókat akarják ide telepíteni. Abból van itt elég.
(persze ez se teljes biztosíték találkoztam már nagyon sötét diplomással is)
2/6 anonim válasza:
#1 Adott munkakörhöz keresnek embereket és ennek feltétele a középiskolai végzettség.
Szerintem ez az 520 euró a minimális nettó jövedelem és munkakörtől függően fizetnek ettől eltérően, meg nyilván van mellé más juttatás is amiért megéri nekik idejönni.
3/6 anonim válasza:
Én mezőgazdasági mérnök vagyok. Attól függ, hogy pontosan milyen munkakör. A mezőgazdasági munkáknál is van olyan, amihez felsőfokú végzettség kell, van amihez technikum (ahhoz ugye kell az érettségi), meg vannak betanított munkák is, amihez elég a 8 általános is.
5/6 anonim válasza:
Tolem nem kertek Malajziaban. Szerintem mar nincs is meg az erettsegim, a szuleim halala utan valszeg ki lett baszva a sok lommal egyutt.....
39F incel
6/6 anonim válasza:
Szerintem így kiszelektálják az okosabbakat.
Az okosabbak közül meg műszakvezetőket is ki kell majd választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!