A P.O.P. Hungary Zrt.polcszervizes/árufeltöltői állásról személyes tapasztalat, esetleg? Milyenek a munkakörülmények? Mennyi a fizetése a munkavállalóknak? Mennyit kell egy hónapban dolgozni? stb. stb.
aug. 12. 14:15
1/7 anonim válasza:
Lejárt a jelentkezési határidő egy éve.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem járt le. Folyamatos a hirdetés. De nem ez volt a kérdés.
aug. 12. 14:36
3/7 anonim válasza:
Keresztapam dolgozott ott, sok melo van, de alapvetoen korrektek, tulorat fizetik. A fizu eros kozepes, de a csapat jo!
4/7 anonim válasza:
Polcszervizes?:D ez most komoly? Istenem, a ketkezi munka mar tenyleg akkora szegyen hogy viragnyelven kell megnevezni??
5/7 anonim válasza:
Nagyon gáz. Kb rabszolgamunka. Én végig néztem mit csinálnak. Szó szerint csicskáztatás megy. Sokszor korlátozottan cselekvőképes személyeket hoznak a boltba(pl.: Down szindrómás betegeket), és azokkal végeztetik el a sok fos munkát. Ha szereted az életedet, akkor elfelejted.
6/7 anonim válasza:
Ne halgass az 5ösre, tudom, hogy ki lehet ez, kirúgták mert ivott meló közben, ennyit erről.
7/7 anonim válasza:
6, nem dolgoztam ilyen munkakörben, illetve nem iszom munka közben, mert mindennap vezetnem kell, de olyan helyen dolgoztam, ahol láttam hogy ettől a cégtől dolgoznak polcszervizesek. Csicskáztatták őket, meg nyilván minket is, mert alvállalkozók voltunk. Mondjuk a rendes dolgozókat is csicskáztatták. De egy ilyen helyen annyit elmondok, hogy nem csak pakolós munka van, és én olyat nem is vállalnék soha, mert diákkoromban is 2 napig bírtam. Mindennek az alja az mikor az arcodba üvöltenek, tiéd az összes putri munka, ráadásul kapsz éhbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!