Valaki eljàtszotta,megjàtszotta a baràtsàgot elhitette veletek hogy a baràtotok?Volt ilyenben részetek? Miből jöttetek rà?
pl. egyoldalú volt az egész. Megalázóan viselkedett velem, de ha szóltam neki, hogy ezzel megbánt, zokon vette. Folyton kölcsön kért, de nem törekedett visszaadni, holott egyre-másra töltötte fel a facebookra a képeket, hogy hol volt (utazás, étterem), persze minimális kamatot se kérjek, mert barátságból nem csinálunk pénzt, ezzel szemben átvágott, rám sózott rohadt drágán használt cuccokat (persze itt én is hülye voltam, de ő meg szemét, mert ismert, és pontosan tudta, hogy nem tudok neki nemet mondani).
Ő csak akkor keresett, ha akart valamit tőlem, csak a társaságomért nem.
Utólag sok jele volt, és nem kellett volna eddig hagyni, sokkal korábban is rájöhettem volna.
#1 vagyok. Jaaj, a telefonról jut eszembe! Ezt én is tapasztaltam, meg azt is, hogy amikor valami kávézóban vagy hol voltunk, és beszélgettünk, akkor tök nyilvánvalóan nem rám figyelt, hanem elnézett a vállam fölött a falon lévő tévére. Rohadt megalázó volt, és úgy leblokkolt a tudat, hogy totál elment a kedvem, hogy bármit is mondjak neki.
Alapból egyébként azzal nincs bajom, ha a lelkisegélyszolgálata vagyok, erre is való egy igazi barát, de oda-vissza.
És azt is megtapasztaltam, hogy baromira indiszkrét, pl. más barátainak a bizalmas dolgait is elárulja, és itt nem arra gondolok, hogy közös ügyük, és a rá vonatkozó probléma, hanem a barátjának a titkát elárulja, és amikor megkérem, hogy valamit ne áruljon el másnak, akkor tisztára fel volt háborodva, hogy ő nem szokott, és ha nem bízom benne... A fenét nem! Ahogy elárulja a másik titkát, ugyanúgy elárulja az enyémet is, ez jellemkérdés. Jó esetben arról van szó, hogy magától nem tudja, hogy ezt titokként közli a másik, rosszabb esetben - és ez a valószínűbb - leszarja.
5-os igen az elnezes is ismeros...mikor kimentunk egy italra meseltem neki az elozo hetvegi utazasomat kerdezte milyen volt..majd mikor meglatta a kozos tarsasagbol az egyik lanyt rogton erdeklodve fele fordult es nagy erdeklodessel ot hallgatta.Legalabb mondta volna mielott az odaert folytatjuk kesobb,majd meseled tovabb az elmenyeidet.Total csinalt egy valtast mintha az amit mondtam egyaltalan nem erdekelte volna.
Meghallgatni egy baratot,segiteni neki nekem se gond,ha az kolcsonos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!