Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozott már valaki McDonald'...

Dolgozott már valaki McDonald's-ban, NEM DIÁKKÉNT, főállásban? Milyen tapasztalatai vannak? Csapatok milyenek stb ...?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi például, hogy hányszor lehet kimenni munka közben WC-re. Csak azt a jéghideg szódavizet lehet inni, vagy ki lehet menni inni a saját üvegedből? Igaz hogy csak 1x lehet ott kajálni és kaja mellett plusz 20 perc jár hozzá? Egyéb juttatások vannak-e? Milyenek a műszakvezetők? Igaz hogy egy kis dolgot elrontasz egyből kioktatnak vagyis megbántanak?

Tényleg nem fizetik ki a túlórákat, és még csúsztatásban sem kapom meg?

Igaz, hogy annyira kell kapkodni, hogy aki évek óta ott dolgozik, minimum egy sérülése van vagy több is?

Lelkileg/testileg mennyire megterhelő ez az egész?

Mennyi ideig lehet ezt bírni hosszútávon?

Légyszíves tényleg csak azok írjanak, akik nem diákként dolgoztak ott, hanem főállásban évekig.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

Üdv!

tegnapelőtt 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túlnyomóan negatív tapasztalatom van. A csapat összetartó és jó, a menedzserek és a betanítók viszont mint a gyapotföldeken az ostorozók, mert pörögni kell. WC-re alig engednek ki, mert addig is valakinek be kell helyedre állni, mint gyárban a szalag mellett. Inni ugyanúgy nem nagyon engednek, ha egymás után 10x könyörögsz hogy szomjazol, akkor adnak 10 másodpercet inni egy ici-pici pohárból, de nem mehetsz sehova. Így van, 1 ebédszünet, adnak egy párszázas menüt ami általában egy kis sajtburger menü és van 30 perced, de inkább 26, mert 4 perc az oda-vissza úthoz azért kell a konyha és a szünetszoba között. Egyéb juttatás a 15%-os alkalmazotti kedvezmény. És igen, elrontasz egy burgert már leszidnak és megszégyenítenek. Túlórát kifizetik, csúsztatásról nem hallottam még. Én már első nap leforráztam magam többször is a pörgéstől, szóval igen sok a forrázásból adódó sérülés. Lelkileg a monotonitás és pörgés megöl, testileg meg a 8 órán át tartó folyamatos állás. Emberfüggő meddig bírod, van aki első napja felénél lelép, van aki évekig bírja.
tegnapelőtt 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1: Az igaz, hogy főállásban akár heti hat napra is beoszthatnak?
tegnap 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a 40 órát csak úgy tudják megoldani, akkor igen.
tegnap 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!