Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodába minden nap bejáró...

Irodába minden nap bejáró dolgozók, akiknek vannak home office-ban is dolgozó kollégáik: melyik napokat szeretitek jobban, amikor mindenki benn van, vagy amikor a home officeosok nincsenek benn?

Figyelt kérdés

tegnap 09:03
A kérdező szavazást indított:
Amikor mindenki benn van.
Amikor a home officeosok nincsenek benn.
Egyéb, leírom.
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
A Covid alatt volt egy időszak, hogy lehetett home office-t és irodában létet kombinálni. Kb. 2020 március közepétől 2020 június elejéig volt így. Én jobban szerettem ha bementem és kevesen voltunk.
tegnap 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
1-es vagyok. Azóta egyáltalán nem engedik a home office-t senkinek sem.
tegnap 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Minél kevesebben vagyunk annál jobb. Van saját irodám, de egész folyosóra 1 WC van. És amikor azt valaki telesz rja akkor egy fél óráig no-go zóna. Minél kevesebben vannak itt, annál kissebb az esély arra hogy mikor mennék pisilni, akkor biofegyver robbanás levegőben szabadon terjedő maradéka vár.
tegnap 09:27
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Minél kevesebben vannak az épületben, annál jobb. Nyugisabb, csendesebb, kevesebbet kell sorban állni a konyhában, stb.
tegnap 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Azt, ha váltakoznak. Ha mindenki bent van, akkor nagy a zsúfoltság, cserébe mindenkit elérsz, ha szükséged van valamire. Ha otthon vannak, akkor nyugi van, de nehezebb információhoz jutni.

Bármelyikből van túl sok, frusztráló egy idő után.

tegnap 09:30
 6/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Mindegyik másért jó. Ha sokan vagyunk, akkor sokkal könnyebb egy gyors megbeszélést tartani egy adott projektről (általában 15-20 fut nálunk párhuzamosan). Ilyenkor a közösség is jobb kedvű, több az általános beszélgetés (ez nyilván a munka rovására is megy). Amikor kevesen vagyunk, akkor viszont jobban halad az ember az egyéni munkájával, mert kevesebb a "beszéljünk róla gyorsan". És valóban, ha ez váltakozik, akkor tulajdonképpen mindenre van lehetőség, és hosszútávon jobban működik.

Covid alatt próbáltuk a teljes HO-t. Mindent meg lehetett oldani - sokkal lassabban, nehézkesebben. Próbáltuk a teljes jelenlétet, szintén nem úgy ment, ahogy azt szerettük volna. Ezért maradt a "random" HO (természetesen előre jelezve, hogy ki, mikor, hol...

tegnap 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor otthon vagyok
tegnap 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 1-2 munkatársam akit rühellek, mert rossz emberek. Ha ők nincsenek bent azt soha senki nem bánja, ha bent vannak akkor garantáltan szar lesz a hangulat.

Szeretem azt ha egyedül vagyok, vagy max 1-2 szintén nyugis munkatárs van bent akik végzik a dolgukat és hagynak dolgozni.

tegnap 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, én nem járok be minden nap az irodába alapvetően, mint ahogy egyikünk sem, de párszor egy évben a pozíciómból kifolyólag be kell mennem az irodába minden nap, ill. van havi 1 nap, amikor mindenki bent van. Azokat a napokat azért nem szeretem, mert termeket bérlünk egy irodakomplexumtól, és nincs elég hely... olyankor ha a HR-nek épp eszébne jut, kibéreljük az egyik meeting szobát, ami egy tök más emeleten vann, és össze-vissza kell mászkálni, ha vkivel beszélnünk kell. Ill. az zavar engem, amikor ilyen helyfoglalós módon olyan kollégák mellé kell ülnöm, akik zavarók (pl. olyan, aki végig hívásban van kollégákkal, de annak a fele az, hogy megbeszélik, ki hova ment a hétvégén meg mit evett; vagy olyat, aki bunkó).
ma 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!