Irodába minden nap bejáró dolgozók, akiknek vannak home office-ban is dolgozó kollégáik: melyik napokat szeretitek jobban, amikor mindenki benn van, vagy amikor a home officeosok nincsenek benn?
Azt, ha váltakoznak. Ha mindenki bent van, akkor nagy a zsúfoltság, cserébe mindenkit elérsz, ha szükséged van valamire. Ha otthon vannak, akkor nyugi van, de nehezebb információhoz jutni.
Bármelyikből van túl sok, frusztráló egy idő után.
Mindegyik másért jó. Ha sokan vagyunk, akkor sokkal könnyebb egy gyors megbeszélést tartani egy adott projektről (általában 15-20 fut nálunk párhuzamosan). Ilyenkor a közösség is jobb kedvű, több az általános beszélgetés (ez nyilván a munka rovására is megy). Amikor kevesen vagyunk, akkor viszont jobban halad az ember az egyéni munkájával, mert kevesebb a "beszéljünk róla gyorsan". És valóban, ha ez váltakozik, akkor tulajdonképpen mindenre van lehetőség, és hosszútávon jobban működik.
Covid alatt próbáltuk a teljes HO-t. Mindent meg lehetett oldani - sokkal lassabban, nehézkesebben. Próbáltuk a teljes jelenlétet, szintén nem úgy ment, ahogy azt szerettük volna. Ezért maradt a "random" HO (természetesen előre jelezve, hogy ki, mikor, hol...
Nekem van 1-2 munkatársam akit rühellek, mert rossz emberek. Ha ők nincsenek bent azt soha senki nem bánja, ha bent vannak akkor garantáltan szar lesz a hangulat.
Szeretem azt ha egyedül vagyok, vagy max 1-2 szintén nyugis munkatárs van bent akik végzik a dolgukat és hagynak dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!