Miért ilyenek a másik területen dolgozó munkatársaim?
Figyelt kérdés
Laborban dolgozom egy gyárban. Az elmúlt hónapokban sokszor kell méréseket végezni az elkészült anyagokon is. Mikor megyek érte a termelési területre annyira bunkók. Már gyomorgörcsöm van emiatt. Tök normálisan szépen kérem el és flegmán, lesajnálóan nem adják oda, hogy ha annyira kell akkor keressem meg valahova oda tették és rá mutatnak egy tök random helyre. Vagy szemforgatva, bunkón esetleg oda adják.tegnap 09:58
1/5 anonim válasza:
Rajtuk lesz leverve ha mérések nem egyeznek az előírttal.
2/5 anonim válasza:
Sok oka lehet, lehet nem tisztelik a te munkakörödet, lehet konfliktus van a két osztály között vagy rivalizálnak egymással és te pedig pont ott vagy. Lehet az is, hogy nem vagy szimpatikus nekik vagy csak nem érdekled őket vagy nem akarnak foglalkozni veled stb...
De gyorsan szoktak változni a kapcsolatok egymással a cégen belül is. Ha adhatok tanácsot legyél ugyanígy tisztelettudó, neked egyetlen célod van, elhozni az anyagokat területről a többit engedd el, legyél kitartó, ne érdekeljen a dolog, próbálj másra fókuszálni, fejben dől el minden.
3/5 anonim válasza:
Ezt velem is eljátszották. Ha nem adják neked oda akkor azt írod a jegyzőkönyvbe hogy nem kaptad meg, őket fogják lecseszni.
4/5 anonim válasza:
Tudom, ez nem nyugtat meg, de mindenhol ez van; minél nagyobb egy cég, annál inkább. Én nyomdában dolgoztam, de irodán; sokszor adódott olyan helyzet, hogy nekem kellett ellenőrizni az elvégzett munkákat, lévén, hogy én vettem fel a munkát és én feleltem érte. Minden munkafolyamatot más ember csinál egy nyomdában, így mentem végig a soron és ellenőriztem a szalagról lejövő darabokat. Mindig gyűlölettel néztek rám, azt gondolták, hogy azért vagyok ott, hogy kötözködjek, nagyon kevesen fogták fel azt, hogy akkor lesznek új megrendeléseink, ha a megrendelők elégedettek a legyártott termékekkel. A legtöbbnek csak púp voltam a hátán.
5/5 anonim válasza:
Ha mindenki bukó veled ott, akkor benned is lehet hiba bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!