Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én látom úgy,hogy a...

Csak én látom úgy,hogy a rosszindulatú kollégák ritkán vagy sosem betegek?

Figyelt kérdés
Ez miért van?

2022. márc. 24. 08:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Mert lelketlen férgek.
2022. márc. 24. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Amikor én gyárban dolgoztam, ott volt egy ötvenes, kötözködős szipirtyó. November elején elkapott valami nyavalyát (Talán influenza? Nem emlékszem, már 20 éve volt.), és egész a téli leállásig nem is jött, csak január 2.-án, annak vége után. Nem volt túl hihető, hogy pont újévig volt beteg, nyilván bratyiba volt a háziorvosával, és direkt elhúzatta.

Amúgy ott, a gyárban, azért nem nagyon akartak betegek lenni az emberek, mert évi 4 napot túlhaladó betegség esetén elestek egy extra juttatástól, amit mindig januárban fizettek ki, és majdnem megfelelt egyhavi bérnek.

2022. márc. 24. 08:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A gonoszság erőt ad.
2022. márc. 24. 09:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, en ugy hallottam, hogy nalunk az illeto torott labbal is jart dolgozni. Soha nem volt meg tappenzen szerintem. Ezeknek az embereknek altalaban a munkahely az elete, azert rosszindulatuak, mert nem tudnak miben feltoltodni, lenyugodni, a munkahely nyilvan erre nem alkalmas, ott maximum felidegesited magad, de jo esetben erot meritesz a munkahelyen kivuli eletedbol es nem valsz egy gonosz f-ssza, na ezeknek a munkahelyen kivuli elete nem olyan, hogy abbol barmit meritsenek, igy a munka az egyetlen.
2022. márc. 24. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Valamint dolgoztam még Hollandiában egy kínai étteremben, öröklődő családi vállalkozás volt. Ott a főnök hetvenes, kötözködős anyja heti hét napban bent volt, mindössze december elején hiányzott egy hetet. És ezt így minden évben.
2022. márc. 24. 10:36
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Csak te
2022. márc. 25. 20:24
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Eleve azért rossz indulatuak mer nem jó az életük egy egézséges ember nem Gézát fogja cseszegetni mert saját életére nincs ideje.Biztos 8 óra meg utazásal még a melletem lévöt piszkálom munka mellet.
2022. márc. 30. 14:42
 8/14 anonim válasza:
100%
Szerencsére nálam a gonoszság betegíti meg a rosszindulatú kolléganőmet. Ők azon csodálkozik, én miért nem kapom el tőle a betegséget. :D Bejön mindig betegen, már hónapok óta beteg és nem érti én miért nem vagyok beteg. Miért vagyok egészséges. Mindig mondom neki, mert bennem nincs annyi rosszindulat és nem fröcsögök hülyeségeket a világról. Örökké politizál. Semmi boldogság nincs az életében.
2022. ápr. 9. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így látom mindig a leggonoszabb emberek hiányoznak legkevesebbet a suliból, munkából.
2022. ápr. 15. 16:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9: Suliban nekem mondjuk ilyen szempontból szerencsém volt velük, mert szerettek lógni, és egyiküket ki is rúgták emiatt.
2022. ápr. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!