Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én látom úgy,hogy a...

Csak én látom úgy,hogy a rosszindulatú kollégák ritkán vagy sosem betegek?

Figyelt kérdés
Ez miért van?

2022. márc. 24. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Eleve egy rosszindulatú ember nem egészséges, legalábbis pszcihésen s mivel köztudott h minden negatív energia a testet is elkezdi előbb utóbb rombolni így nem várt időben váratlanul előjönnek a betegségek. Amelyek sokkal komolyabbak egy megfazasnál. A lelketlenség, a szeretetlenség folyamatos alacsony rezgésen tartja az egyént. Megbetegszik a szíve,érrendszeri gondok, stroke stb sőt a daganatos betegségek is ezek velejárói. Persze ez sok sok év de el kell hinni h semmi nem marad buntetlenul az életben. A rossznak a jónak mind mind kovetkezményei lesznek csak nem pont akkor abban a percben órában évben. A gonoszsággal saját magunknak ártunk. A boldog önmagával es életével elégedett ember ezt az energiát fel se veszi. Ha meg vki felveszi, gondoljon arra h ez nem az övé nem neki szól, a gonosz ember csak saját magát rombolja folyamatosan annelkul h tudna róla.
2022. ápr. 16. 08:39
 12/14 NTBS ***** válasza:
Én ezt nem tapasztaltam.
2023. ápr. 13. 07:14
 13/14 kék pancake ***** válasza:

Ugyanannyi ideig betegek, mint bárki más. Csak az ő esetükben ez "kevésnek" tűnik, mivel a távollétükben a többiek hirtelen elkezdik jól érezni magukat, és utána szeretnék ezt a kellemes helyzetet minél többször és hosszabb ideig átélni.

Ez van akkor, mikor megszokod a rosszindulatot, és amikor egy kis időre megszabadulsz tőle, akkor jössz rá, hogy milyen rossz volt eddig kibírni.

2023. máj. 6. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Önmagát rombolja az összes ilyen kolléga, csak fel se fogja. Nem hiszem el h nem tudja az ilyen hogy ha nincs ott, az osszes kolléga fellélegzik mert utálják mint a xart. Szép lehet így élni h tudom akár kollegakent, akár fonokként utalnak a munkatarsaim. Az ilyet az emberek se szeretik. A lelkuk beteg s elobb utobb testileg is azok lesznek ne aggódj.
2023. máj. 7. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!