Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek olyan ember aki...

Szerintetek olyan ember aki passzív és nem egy pattogós, de érti a dolgát és ritkán hibázik lehet jó munkaerő?

Figyelt kérdés

Többször is tapasztaltam már munkahelyeken, hogy néhány vezető elszántan keresi bennem a hibákat amikért lebuktathat, csupán azért mert nyugodtan végzem a dolgom és nem vagyok egy pörgős alkat, ami bizonyos embereket nagyon tud idegesíteni. Nálam ez nem önbizalomhiányból vagy feltűnés kerülésből ered, csupán nyugodtan könnyebben tudok dolgozni. Nemrég összetalálkoztam egy volt kollégámmal aki mesélte, hogy miután felmondtam azon a helyen, a vezető háborgott azon, hogy sosem LÁTTA volna rajtam, hogy beleszakadok a munkába és még én vagyok aki felmond.

Ha nem is feltétlenül az én történetemben, de alapvetően az ilyen szituációkban ti mit gondoltok erről? Szerintetek idegesítő ha valaki nem mutatja ki látványosan, hogy igyekszik?

2022. febr. 28. 15:43
A kérdező szavazást indított:
Igen lehet. A tudás és a munkavégzés az ami számít
Nem lehet. Azért az ember mutassa azt munka közben, hogy igyekszik
9 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell pörögni, de haladj a melóval, ugy ertem mindent idoben csinalj meg.
2022. máj. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!