Szerintetek ha egy munkahelyen szinte mindenki(főnökök,munkatársak) egyetértenek abban, hogy valaki alkalmatlan a munkakörére, milyen rejtélyes ok lehet a háttérben, hogy mégsem rúgják ki?
Millió meg egy oka lehet. Nyilván te azt akarod hallani, hogy csókos, szóval az.
Nálunk aki ilyen, azzal szemben az az érv, hogy jobb se lenne ennyiért helyette, és eleve nagy a fluktuáció a környékén, ezért nem is lehet értelmesen megoldani az átmenetet a kirúgástól az új ember betanításáig
Lustaságból.
Mást felvenni is plusz munka, pénz...
Nálunk is van ilyen ember. A véleményünk megvan róla, de senki nem akarja bemószerolni a vezetőségnèl. Felesleges is lenne, ők is tudják hogy milyen. A minimális elvárásokat hozza, szerintem azért nem rúgták még ki.
Emberileg sajnálná mindenki ha munkanélküli lenne, úgy nehéz lehet eltartani egy családot.
Viszont igazsagtalan is, mert ráhagyják hogy ő ilyen, de mindenki más meg teljesítsen mindig többet és többet.
nálunk egy 100 év itt levőt azért nem mernek (sző szerint nem mernek ) kirúgni mert tud ezt azt a főnökről.
Meg is mondja, egy olyan iratanyaga (fotói)van a főnökről hogy ha az a rendőrség kezébe kerülne, akkor az sok év börtön.
(gyerekek táboroztatása során sok évvel ezelőtt állítólag történt "ez-az", a főnök is benne volt és az ilyesmi sosem évül el)
"Általában mindig az az alkalmatlan, aki annak látja a másikat. "
Értem!! És mi a véleményed egy olyan vezetőről főnökről AKI SAJÁT BEVALLÁSA szerint 20 éve ül a vezetői székben (2001 pont 20 év...) és még SOHA jó és alkalmas munkaerővel nem találkozott? Ő mondja nem én.
Hm? Róla mi a véleményed?
Akkor ő is alkalmatlan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!