Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek,ha nem kapok...

Mit tegyek,ha nem kapok állást sehol ?

Figyelt kérdés
Sok állásinterjún voltam már,egyik sem sikerült. Leráznak mindenhol.Elég vékony vagyok, töbsször mondták is,hogy fizikailag nem bírnám szerintük.Ez egyáltalán nem igaz,bírom a pörgést,és jól érzem magam a bőrömben.Nem anorexiás vagyok,csak genetikailag vékonyabb. 3 szakmám van,folyékonyan beszélek angolul is,mégsem tudok érvényesülni. Már nagyon belefáradtam,mit tegyek még ? Tényleg ennyire fontos a külső ?
tegnap 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Milyen típusú munkákra jelentkeztél?
tegnap 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

gondolom, lány vagy...

CV?

Hogy megy az interjú?

Milyen képzettséged van?

tegnap 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Ha folyékony angollal nem találsz munkát, akkor te csinálsz valamit rosszul.
tegnap 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
A kérdésedből azt veszem le én is h lány vagy, aki ráadásul fizikai melókat keres.. hát igen, ez nem egy nyerő kombo. Én inkább valami lányosabb irányt néznék
tegnap 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Adj több infót.

Szakmáid, milyen munkát keresel, szakmai tapasztalat, mely településen keresel stb.

tegnap 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!