Lassan két éve vagyok munkanélküli és ez teljesen kikészít, felőröl!!! Tudnátok tanácsot adni ebben a témában? De előtte olvassátok el légyszíves a megjegyzés alatt amit előzményben írtam.
10-es: Kései Sirató:
Azon vagyok, edzek de nem megy egyik napról a másikra. Jelenleg azért vagyok gépközelben mert túltoltam kicsit és megfáztam alaposan. Plusz nem szeretek mindent feltenni egy lapra a tapasztalataim alapján mert ha bukja az ember a dolgokat kell mindig egy B-terv. Szóval mondjuk azt, hogy magam miatt hozom formába magam ami lehet jól jön a későbbiekben. Kitudja, lehet ott is baj lenne a családtagom incidense az átvilágításnál. Megtanultam, hogy reménykedni nem nagyon szabad semmiben ebben az országban.
16-os: Kései Sirató
Nem jobb, persze hogy nem! De a pénz annyira kevés lett volna, hogy meg sem tudtam volna élni belőle. Ilyenkor mérlegel az ember, hogy mennyi az a pénz amiért elköltözik. Egyedül vagyok, nincs párom így ez is nehezebb. Egyedül felmegyek Debrecenbe monjuk egy 250e-ft-os fizetésért amikor nagyjából az egészet felemészti az albérlet, plusz a rezsi költsége? Hidd el gondolkozom elég keményen, hogy mi legyen. A katonaság mellett még annyi érvel, hogy ott van lakhatási támogatás is ami elég életképes összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!