Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ledolgozós szombatok vagy a...

Ledolgozós szombatok vagy a megszokott munkarend?

Figyelt kérdés
Ha választhatnál te melyiket választanád inkább: Bemész szombaton ledolgozni, hogy egy másik napon ne kelljen majd, így hosszúhétvégéd lesz. Vagy inkább dolgoznál azon a napon amit le kell dolgozni? Szereted ezt a ledolgozást?

dec. 7. 11:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én gyárban dolgozom, éjszakás voltam a héten, sem most sem pedig jövő hét szombaton nem dolgozunk szerencsére. A reggeles műszak dolgozott. Jövőre így is dolgozhatok 6 napokat 3 műszakban, havi egy szabad hétvégével.

Győr, autóipar

dec. 8. 17:46
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a szombati munkanapot választanám, mert mondjuk egy csütörtöki ünnepnap után ne kelljen csak egy pèntekre bemenni, jobb hosszabb időre elszakadni. Viszont ez az egymás utáni kèt szombati munkanap szerintem nem egèszsèges, 7-èn mèg dolgoztam, de a 14 èt kiveszem, pedig alig van szabim, 30, 31 èn fogok is dolgozni emiatt, de inkább akkor, mint szombaton.
dec. 9. 08:51
 23/23 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként a diákoknak azok az ünnepnapok alapból a téliszünet napjai lennének. Tehát a téliszünetet dolgoztatják le velük! 😡😡😡
dec. 9. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!