Németországban mennyire nehéz 12 órás munkát találni? Ha nem találnék akkor nem költöznék ki.
# vagyok. 6 éve élek kint de amennyire én tudom ilyen nincs 8 óra a napi munkaidő ami fizetve akár úgy is kinézhet, hogy 7 fizetve fél óra megy a gyüjtőszámlára a szünet pedig nincs fizetve.
Napi 2 órával megtolható de 12 óra hivatalosan nem lehetséges.
Nem, nem ismerem sajnos más országok munkarendjeit.
Itt Németországban van lehetőség bizonyos cégeknél 4 műszakos munkarendre ha ez esetleg megfelelő.
Ez 3x6 munkanapot jelent és egy teljesen szabad fizetett hetet minden hónapban.
Ez nincs mindenhol erre rá kell kérdezni.
A cégtől függ, hogy akar-e ilyen munkarendben dolgoztatni.
Téged aztán agymostak, ideális bérrabszolga lettél.
Az is mutatja, hogy Németország egy civilizált ország, hogy nem tehetnek meg a munkáltatók akármit. Nálunk meg egyenesen kijátsszák a szabályozást és extrém hosszú munkaidőt határoznak meg jogtalanul. Ez is csak egy ilyen korrupt vadkapitalizmusban lehetséges, mint a magyar.
Szerintem maradj itthon, ez való neked. Csak aztán ne panaszkodj, ha 40 éves korodra tönkrenegy az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!