Ledolgozós szombatok vagy a megszokott munkarend?
Ahogy az első mondja! Nekem ne akarja brmesélni senki, hogy bedőlne emiatt a gazdaság. Oké vannak munkakörök, ahol sajnos muszáj valakinek ilyenkor is dolgozni. Pl mentő, pék, stb.. Ott van mindig aki önként is marad akár. De ahol nem kell sos készenlét, ott ezt a ledolgoztatást teljesen felesleges erőltetni.
Most különösen ideges vagyok emiatt, mert végre itthon van a gyermekem külföldről, én meg ahelyett hogy vele lennék, rohadhatok 2 szombatot is a munkahelyen! Oké hogy majdddd..... "hosszabb lesz az ünnep"... De ezt a 2 kukába dobott napot már nem adja vissza senki. Kívánok minden elképzelhető rosszat annak aki ezt így kitalálta és rendeletbe hozta! Meg annak is, aki nem akarja, hogy dec. 24 is ünnepnappá legyen nyilvánitva. Nyilván ők nem fognak ledolgozni semmit szombaton!
1-2: ti sem dolgozni akartok, csak a zsére hajtotok... sajnálatos hozzáállás.
Nem gazdaságilag, hanem morálisan van elsősorban gond az embereknél; lásd, itteni válaszok...
Akkor vegyél fel fizut, ha megdolgoztál érte... Ami engem illet és a kérdésre is direktben válaszoljak: nekem a H-P optimálisabb lenne, de semmi bajom az alkalmankénti szombati munkavégzéssel.
Miért?
Mert AKAROK dolgozni és tenni képességem legjavát adva azok irányába, akihez köt a hivatásom.
Párom is megkapta pl kereten felüli szabadnapnak most ezeket a szombatokat, ő autószerelő. (Nekem a rendes szabikeretemből megy, én “irodista” vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!