Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ledolgozós szombatok vagy a...

Ledolgozós szombatok vagy a megszokott munkarend?

Figyelt kérdés
Ha választhatnál te melyiket választanád inkább: Bemész szombaton ledolgozni, hogy egy másik napon ne kelljen majd, így hosszúhétvégéd lesz. Vagy inkább dolgoznál azon a napon amit le kell dolgozni? Szereted ezt a ledolgozást?

dec. 7. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Szombati munka
Megszokott munkarend
20 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
egyiket se. Nem dolgozom szombaton és mégis hosszú hétvégéket akarok ünnepekkor.
dec. 7. 11:09
 2/23 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy az első mondja! Nekem ne akarja brmesélni senki, hogy bedőlne emiatt a gazdaság. Oké vannak munkakörök, ahol sajnos muszáj valakinek ilyenkor is dolgozni. Pl mentő, pék, stb.. Ott van mindig aki önként is marad akár. De ahol nem kell sos készenlét, ott ezt a ledolgoztatást teljesen felesleges erőltetni.

Most különösen ideges vagyok emiatt, mert végre itthon van a gyermekem külföldről, én meg ahelyett hogy vele lennék, rohadhatok 2 szombatot is a munkahelyen! Oké hogy majdddd..... "hosszabb lesz az ünnep"... De ezt a 2 kukába dobott napot már nem adja vissza senki. Kívánok minden elképzelhető rosszat annak aki ezt így kitalálta és rendeletbe hozta! Meg annak is, aki nem akarja, hogy dec. 24 is ünnepnappá legyen nyilvánitva. Nyilván ők nem fognak ledolgozni semmit szombaton!

dec. 7. 11:26
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk az intézet nem foglalkozik az ilyen szombati munkanapokkal. Nem dolgozunk ilyenkor.
dec. 7. 11:52
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk sem kell ledolgozni, a cég kiadja ezeket fizetett szabinak (az alap szabadság keret felett)
dec. 7. 11:54
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Mi is megkaptuk ezt a két decemberi szombatot szabinak a keret felett
dec. 7. 11:57
 6/23 anonim ***** válasza:
29%

1-2: ti sem dolgozni akartok, csak a zsére hajtotok... sajnálatos hozzáállás.

Nem gazdaságilag, hanem morálisan van elsősorban gond az embereknél; lásd, itteni válaszok...

Akkor vegyél fel fizut, ha megdolgoztál érte... Ami engem illet és a kérdésre is direktben válaszoljak: nekem a H-P optimálisabb lenne, de semmi bajom az alkalmankénti szombati munkavégzéssel.

Miért?

Mert AKAROK dolgozni és tenni képességem legjavát adva azok irányába, akihez köt a hivatásom.

dec. 7. 12:37
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Tökmindegy, szabinak venném ki ígyis-úgyis.
dec. 7. 12:45
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Kiváncsi lennék, aki az alap szabi mellé megkapta, az mit dolgozik... Nyilván irodista, HR meg társai...
dec. 7. 13:12
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a zs - re hajt, nem kell megjátszani itt az élmunkást. Szombaton meg pláne utál az ember dolgozni.
dec. 7. 13:13
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Párom is megkapta pl kereten felüli szabadnapnak most ezeket a szombatokat, ő autószerelő. (Nekem a rendes szabikeretemből megy, én “irodista” vagyok.)

dec. 7. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!