Egyes embereknek miért fáj az, ha valaki nem dolgozik?
Nekem is volt ilyen időszakom diploma után 1 év.
Aztán meguntam és mondtam anyámnak hogy sz...rok rá keresek az OKJ-mmel egy munkát és találtam is. A diploma azóta is porosodik a szekrény tétjén.
Azóta már 5 éve dolgozom.
Nagy különbség van aközött,hogy valaki nem akar,vagy nem tud dolgozni. Egészségügyi probléma,pici gyerek egyedül nevelése,bármi lehet...
Ami azt illeti,én is csak részmunka időben dolgozom,a párom teljes állásban. Sosem érdekelt,hogy mit gondolnak rólam emiatt az emberek. Lehet,hogy a szemükben eltartott vagyok,de így sokat lehetek a családommal,és jó körülményeket tudok nekik teremteni. Tiszta lakást,főtt ételt,időt programokra pl.
Ja,hogy a nyugdíjammal mi lesz ? Szerintem meg sem érem,ha meg mégis,van egy örökölt lakásom,majd ledz valahogy.
13.
A kérdésben annyi szerepelt, hogy miért fáj az embereknek ha valaki nem dolgozik. Ebbe az is beletartozik ha valaki azt látja, hogy a másik semmit ss csinál de közben pedig igen csak nem köti az orrára.
Azóta pedig már van munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!