Miből van pénzük az embereknek, legtöbb ember hol dolgozik, hogy ilyen jól meg tud élni, ilyen jól fizetnek az állások?
Hát 10 évvel ezelőtt sem volt valami rózsás egy pedagógus fizuja.
Nem tudom anno nem tünt fel neked hogy ilyen fizud lesz, ha annyi munkát, időt stb. forditottál a tanulásra?
Tudom az ember mindig azt szeretné csinálni amit szeret és amire vágyott, de ma ez nehezen jön össze.
Nekem pl.kevesebb penzem van, de pont hogy most vasarolok , amig nem annyira draga, most "gyujtom be" inkabb mint majd amikor drágább lesz.
Ennél minden csak dragulni fog, kivétel néha neha kapunk egy egy akciot "ajándékba" amit ki kell használni.
Nem akkor kell vásárolni amikor mindenki bepanikol hogy jajj kitort a 3dik világháború, jajj pandemia, jajj nincs utemanyag igy nem hoznak hamarosan arut sem stbstb.
Ezek peldak amik majd megtörténnek.
Elore kell gondolkodni es nem akkor elvenni masok elol az árut es halmozni.
Sztem
6: " de pont hogy most vasarolok , amig nem annyira draga, most "gyujtom be" inkabb mint majd amikor drágább lesz."
Pld. WC papirt is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!