Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyes embereknek miért fáj...

Egyes embereknek miért fáj az, ha valaki nem dolgozik?

Figyelt kérdés
dec. 6. 23:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
dec. 6. 23:41
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Engem magamon a kutyámon családomon kívül és pár haveromon kívül senki nem érdekel.

Ebben az országban mondjuk nem sok logika szorult ha nem kéne dolgozni nem is mennék. Csak ez egy összetett probléma most már. Sokakat zavar mert lenézik a kétkezi munkást hacacáré regényt lehetne írni.

De mondjuk 10 év múlva nem tudom mit fog nekünk termelni a fiatalság itt (én sem sokat) de tik tok koldusok meg golddiggerek kezéből sem kell nagyon “kaját” várni szerintem össze omlik minden rövid időn belül legalábbis nálunk

dec. 7. 01:10
 3/25 anonim ***** válasza:
36%

Engem nem zavar, de a munkanélküli segélyt eltörölném úgy, ahogy van.

Aki nem dolgozik, ne is egyék.

dec. 7. 05:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fáj, ha van más lehetősége a normális életszínvonalra. Akár akkora örökség, befektetések, jól kereső pár, aki eltartja (az már az ő baja lesz, ha esetleg ennek vége, és nincs semmi tudása, tapasztalata, jó esetben ilyenkor is azért legalább képzi magát az ember, ha már ráér), mert úgy kényelmesebb a családi élet, stb.

Azt tartom szánalmasnak, amikor valaki nyomorog, rinyál, koldul, de dolgozni nem menne el a világért sem.

dec. 7. 05:26
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Mert bele sem gondol abba, hogy mi állhat mögötte. Emlékszem ez a "Mennyé dóóóógozni!" pofázás 2006-tól kezdte el a magyar társadalom.
dec. 7. 05:50
 6/25 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem fáj. Nem nekem nem lesz nyugdíjam öreg koromra.

De, ha valaki nem dolgozik, akkor miből él? Mert az, hogy valaki eltartott felnőtt ember létére, az szerintem ciki rá nézve és igénytelen is. Igen, nincs igénye az önállóságra. Az örökséget meg gyorsan fel lehet élni. Ha nincs bevétel, csak kiadás, akkor hamar elfogy az a kis pénz.

Mindenki saját maga életének a kovácsa. Mindenki saját magáért a felelős.

dec. 7. 06:15
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgat, ha valaki nem kérkedik vele, és nem bűnöző.
dec. 7. 07:38
 8/25 anonim ***** válasza:
30%
Mert irigyek és gyanakvók, falun főként. Mibűű éhet? :) Hogy lehet hogy nincs munkahelye?
dec. 7. 08:07
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert ostobák és irígyek. A munka büdös mindenkinek, csak sokan tagadják.
dec. 7. 08:31
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
De okos itt mindenki! A hétszázát neki.. Az nem lehet, hogy az illető szeretne dolgozni, de sehova nem vszik fel?
dec. 7. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!