Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyes embereknek miért fáj...

Egyes embereknek miért fáj az, ha valaki nem dolgozik?

Figyelt kérdés
dec. 6. 23:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Az utolsónak igaza van. Több, mint egy éven keresztül kerestem állást és nem elég, hogy mindenhol csak azt kaptam hogy "nagyon szimpatikus vagy, de nem veled folytatjuk köszönjük", még nekem kellett másoknak magyarázkodnom másoknak, hogy miért nincs munkám.
dec. 7. 11:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom velük, amíg nem kezdenek el tőlem kunyermálni.
dec. 7. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
#10-11 itt nyilván nem az álláskeresőkről van szó. Nem is csodálom, hogy nem találtok munkát, ha még egy ilyen egyszerű kérdést sem értetek.
dec. 7. 14:49
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Nekem alapvetően nem gond, de azért van 1-2 olyan eset, amikor lenézem.

Az egyik az, amikor hazudik a pasijának / nőjének, hogy mennyire szereti, de csak a pénzért van vele. A másik meg az, amikor neki áll feljebb, ha nem kap az sztk-n ingyen ellátást, mert még a tb-t sem fizeti, meg éktelenül károg és bőg, ha 40 év semmittevés után kicsi a nyugdíja (ellentétben azokkal, akik dolgoztak és adóztak).

dec. 7. 15:06
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt elég igazságtalan, hogy az egyik reggel korán felkel, esőben, hóban fagyban is dolgoznia kell, kidolgozza a beleit. A másik meg csak otthon ül és mereszti a seggét.

Másrészt meg én úgy tapasztaltam, hogy aki nem hajlandó dolgozni, az otthon sem csinál semmit, még a házimunkához is lusta.

dec. 7. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
15# Na ez nem igaz, szoktam sütni, főzni, mosni, mosogatni, takarítani. És azért nincs munkám, mert elutasítanak mindenhol, szivi..
dec. 7. 18:02
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Öhhh én azokra gondoltam, akik nem hajlandók elmenni dolgozni.

Az más, ha nem vesznek fel sehova.

dec. 7. 18:08
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Mert alapvetően, tágabban értelmezve, munka alapú társadalomban élünk. Aki anélkül jut javakhoz, hogy nem tesz az ellentételezésért az nem illeszkedik ebbe a társalomba valamilyen szinten.

És ismételten, nagyon tágan értelmezve

dec. 7. 20:04
 19/25 anonim ***** válasza:
20%
18# Akkor a fogyatékkal élők, munkaképtelenek, rokkantak, hajléktalan munkanélkülek nem a társadalom részei... Ejj, emlékeztetsz te engem a köpcös bajuszos osztrák festőre... Mikor indulnak a vonatok?
dec. 7. 20:14
 20/25 anonim ***** válasza:
65%

#19: Haha, jó volt... Ja mégse... Majd legközelebb.

Kár, ohgy nem sikerült szép magyar "tágan értelmezve" kifejezést is megfejteni

dec. 7. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!