Milyen munkahely a Cleango?
Az az igazság, hogy gyűlölöm a mostani munkámat, és nagyon váltani akarok. Szeptemberig kéne valamit találnom, aztán akkor már úgyis kezdek egy nappalis iskolát duális képzéssel, de addig nem bírok ki még 8-9 hónapot a jelenlegi helyemen, mert ez maga a pokol. Néztem már mindenféle melót, de a szakmáimban nem találok semmit, vagy ha találok is, akkor azok mind hasonló katasztrofális helyek, mint a mostani munkahelyem. Boltba kizárt, hogy menjek dolgozni, mert most is ott vagyok, sor mellé nem megyek több szakmával, adminisztrációs munkákat pedig nem nagyon találtam. Talán ez a Cleango dolog fogott meg a legjobban. Annyit tudok, hogy egyéni vállalkozónak kell lenni hozzá, meg kell saját jármű. Ezen kívül viszont kb semmit nem találtam a weboldalon. Tudom, hogy fizetésben mit ígérnek, de ha nekem összejönne 300 ezer nettó, akkor már egy szavam sem lenne.
Milyen munkahely? Van itt olyan aki dolgozott már nekik? Megéri? Kibírható? Pár hónap túlélhető?
Köszi! Ezeken kívül is várok még szívesen tapasztalatokat, akinek esetleg van.
Egyebként ezt olvasva is jobban szimpatizálok egyelőre ezzel az opcióval, mint a mostani rabszolga munkahelyemmel, ahol állandóan csesztetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!