Felmondás után mennyi ideig illik segíteni az előző munkahelynek?
Figyelt kérdés
Közel 12 évig dolgoztam ott, amolyan "mindenes" funkcióban, villanyszerelő karbantartótól kezdve a könyvelésig. Már márciusban felmondtam, de azóta is heti átlag kétszer felhívnak, hogy megkérdezzenek valamit. Igaz, hogy csak telefonos segítséget kérnek, nem kell bemennem, de már akkor is unom, hogy azóta ezzel csesztetnek. Eleinte szívesen segítettem, de már a tököm tele van velük, hogy nem tudnak semmit önállóan megoldani, és engem kérdezgetnek, és már fizetést sem kapok érte. Például tegnap és ma már 4x hívtak, de szégyenlem azt mondani, hogy hagyjatok békén és oldjátok meg egyedül.tegnap 17:21
1/10 anonim válasza:
Nem veszed fel. Nem kell már. Vegyenek fel egy alkalmas embert a helyedre.
3/10 anonim válasza:
Nem illem kérdése, hogy ha mások rosszul menedzselik a munkaerő gazdálkodást! Nem kell velük foglalkozni vagy küldjél részletes listát, amely tételesen felsorolja a nyújtott segítség ellenében számládra utalandó összegeket!
4/10 anonim válasza:
Hát eddig se kellett volna. Nehogymá' még te szégyenkezz! Felnőttek, megoldják. Ne vedd fel, majd leszoknak róla. Amíg segítesz, addig megengeded nekik.
5/10 anonim válasza:
Kb semennyi ideig, én fel sem vettem volna eleve az első 1-2 alkalom után, illetve maximum abban az esetben, ha volt ott olyan kolléga, akivel nagyon jó barátok lettünk, esetleg azóta is azok vagyunk, akkor ő persze, felhívhat, de a többieket leszarnám.
6/10 anonim válasza:
Tiltsd le a telefonszámukat oszt ugassanak.
7/10 anonim válasza:
Ha szégyenled akkor vess magadra, hogy még mindig dolgoztatnak, fizetés nélkül.
Én az utolsó munkanapom után nem vagyok hajlandó a cég rendelkezésére állni. Ha kell a tudásom, akkor napidíjam 150e Ft és állok a rendelkezésükre.
8/10 anonim válasza:
Kerj tőlük szakértői dijat, egyből leszoknak rola hogy hivogassanak.
9/10 anonim válasza:
én már az első hívás után mondtam volna ,hogy többször ne hívjanak. Nem vagyok alkalmazott, oldják meg házon belül.
Hívogassák azokat akik leszavaznak, ők szeretnek ingyen, fillérekért dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!