Felmondás után mennyi ideig illik segíteni az előző munkahelynek?
Figyelt kérdés
Közel 12 évig dolgoztam ott, amolyan "mindenes" funkcióban, villanyszerelő karbantartótól kezdve a könyvelésig. Már márciusban felmondtam, de azóta is heti átlag kétszer felhívnak, hogy megkérdezzenek valamit. Igaz, hogy csak telefonos segítséget kérnek, nem kell bemennem, de már akkor is unom, hogy azóta ezzel csesztetnek. Eleinte szívesen segítettem, de már a tököm tele van velük, hogy nem tudnak semmit önállóan megoldani, és engem kérdezgetnek, és már fizetést sem kapok érte. Például tegnap és ma már 4x hívtak, de szégyenlem azt mondani, hogy hagyjatok békén és oldjátok meg egyedül.dec. 3. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!