Felmondást hogyan illik közölni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jó ajánlatot, ami 50%-os fizetésemelést jelentene. A jelenlegi helyemen az utóbbi időben nem teljesítettem túl jól, elkövettem pár hibát, kijavítottam, de a főnököm tudom, hogy nem elégedett velem. Szeretnék úgy felmondani, hogy békésen váljunk el és egy kicsit hamarabb engedjenek is el. Hogy kéne ezt szépen elmondani? Hangsúlyoznom kéne, hogy köszönöm a támogatást, sokat tanultam, stb, de most új kihívásokat keresek, partner leszek a lezárási folyamatban?nov. 14. 18:20
2/3 anonim válasza:
Úgy illik közölni a felmondásodat, ahogyan bántak veled a cégnél.
Ha normálisan bántak veled, akkor úgy is kell felmondani, de ha mindenki csak keresztbe tett neked, akkor te is így csináld.
Én ezt vallom.
3/3 anonim válasza:
Megírod a felmondást, kérsz egy időpontot a főnöködtől, amikor nyugodtan négyszemközt tudtok beszélni. Elmondod a fentieket, átadod a felmondást és majd ő aláírja, vagy átirányít a HR-re egyből.
A békés elválásnak a kulcsa az, hogyan kezeled emberileg az egész szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!