Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondást hogyan illik közölni?

Felmondást hogyan illik közölni?

Figyelt kérdés
Kaptam egy jó ajánlatot, ami 50%-os fizetésemelést jelentene. A jelenlegi helyemen az utóbbi időben nem teljesítettem túl jól, elkövettem pár hibát, kijavítottam, de a főnököm tudom, hogy nem elégedett velem. Szeretnék úgy felmondani, hogy békésen váljunk el és egy kicsit hamarabb engedjenek is el. Hogy kéne ezt szépen elmondani? Hangsúlyoznom kéne, hogy köszönöm a támogatást, sokat tanultam, stb, de most új kihívásokat keresek, partner leszek a lezárási folyamatban?

nov. 14. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Ez így jó, amit írtál, igen.
nov. 14. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
35%

Úgy illik közölni a felmondásodat, ahogyan bántak veled a cégnél.

Ha normálisan bántak veled, akkor úgy is kell felmondani, de ha mindenki csak keresztbe tett neked, akkor te is így csináld.

Én ezt vallom.

nov. 14. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:
31%

Megírod a felmondást, kérsz egy időpontot a főnöködtől, amikor nyugodtan négyszemközt tudtok beszélni. Elmondod a fentieket, átadod a felmondást és majd ő aláírja, vagy átirányít a HR-re egyből.

A békés elválásnak a kulcsa az, hogyan kezeled emberileg az egész szituációt.

nov. 15. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!