Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyemen a velem egy...

A munkahelyemen a velem egy szobában lévő kolléga zavar a munkában. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Olyan kollégával vagyunk ketten egy irodában, aki folyamatosan beszél hozzám, vagy magában, panaszkodik, telefonál, másokkal megbeszéléseket tart. Nagyon nehezen tudok a munkára koncentrálni. Én vagyok a rugalmatlan? Mit tehetek?

tegnap 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki egy megbeszélése kellős közepén hogy jó lenne ha a keze járna nem a szája. Hátha veszi a lapot.
tegnap 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
A telefonálás nem része a munkájának? Hát valahol csinálnia kell! Ha hozzád beszél, nem reagálsz, rá se nézel, majd abbahagyja. Ha sehogy nem sikerül megegyezni, kérd magadat másik szobába, de ott is fognak beszélni.
tegnap 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha bajod van valamelyik kollégáddal, akkor jelentheted a főnöködnek vagy ellehet menni
tegnap 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Beszélj vele erről, ha nem hat akkor a főnököddel, ha az sem akkor próbáld átkérni magad egy másik irodába. Ha az sem akkor pattanj. Vagy ah megoldható akkor fülhallgató, füldugó és nyomd el zenével vagy bármivel. Én olyan irodában vagyok ahol 25-en vagyunk, és mivel sokan video chatelnek meg telefonálnak, esetleg egymással beszélnek akár munkáról így én úgy zárom ki a zajt hogy felcsapom a fülest, be egy laza zenét és ennyi. Nálunk ez megvan engedve.
tegnap 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az vált be, hogy reggelente amikor köszön leordítom a fejét hogyan mert engedély nélkül hozzám szólni, elküldöm a jóédesbe és onnantól lesütött tekintettel dolgozik.

Jól meggondolja érdemes-e megszólalnia.

ma 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Irodai munka nehezebb lehet mint gondoltam. Nem csak számítógépet kell nyomkodni, még emberek is beszélnek hozzád.
ma 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindegy, hogy munkával kapcsolatosan telefonálgat,és szól hozzád,vagy pedig kívül állókkal bájcseveg,és csak pletykálni akar veled. Az első verziónál türelmesebben megkérném,hogy halkabb legyen,és csak fontos dolgok miatt zavarjon meg,mert én is koncentrálni szeretnék a feladatomra. A másodiknál viszont határozottan mondanám neki,hogy Józsi al,meg Marival majd munka után beszéljen,mert ennek nem itt és most van az ideje.
ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!