Minden munkahelyen hajtják az embert?Mindenhol kevesebb
emberrel akarnak elvégeztetni egy több emberes
melót?Miért csinálják ezt a munkáltatók?Így akarnak
spórolni,hogy kevesebb embert kelljen kifizetni?
Pontosan, ha kevesebb ember elvégzi nekik ugyanazt a melót, akkor minek fizetnének többet? Aztán vagy találnak egy csapat balekot aki vállalja hogy a belüket is kihajtják, vagy jobb esetben előbb-utóbb leesik neki, ahogy egyre több alkalmazottja húz el, hogy ez így nem működik hosszú távon.
nov. 2. 13:32
2/9 anonim válasza:
Nem mindenhol. Mi kb ketten csinaljuk egy ember munkajat. Sot tulorazni se lehet, pedig ev elejen volt lehetoseg, es jol megfizettek.
nov. 2. 13:36
3/9 anonim válasza:
Sajnos igen így akarnak spórolni, hogy kevesebb embert kelljen kifizetni, örülten rossz világot élünk, én nagyon szeretnék elhelyezkedni, de 2 éve nem tudok mert pályakezdő vagyok és azt mondják hogy nincs idő betanításra. Inkább azt a kevés embert fogják be hogy több ember munkáját végezzék el. Nagyon szörnyü ami megy ebben az országban. Van szakmám, fiatal vagyok, mégis mindenhol elutasítanak. Nem értem miért? Nagyon szomorú vagyok hogy örökké spórolnom kell, és mástól függenem mert annyira csóró vagyok. Én már annak is örülnék ha hajtanának a melóba, csak lenne munkám.
nov. 2. 13:36
4/9 anonim válasza:
Nálunj folyamafos csúszás kapkodás van határidő nem tartása miatt, ez mellett mert sietni kell meg szabalyzatellenes(rövidítettek az eljárások pl nem kérunk be 3 árajánlatot ami kötelező lenne hanem 1 random cégtől rendelünk és kész)
Ez miatt vettek már fel asszisztenst ugyan, de 1. valami reszmunkaidős hülyét, és 2. fénymásolási, iratrendezési feladatokra használták csak, meg ilyenek.(de még arra is hülye a vezetésünk hogy értelmesen elmagyarázza az uj kollegának a feladatot es nem is csodálozom azon hogy nem ment neki, szoval el lett bocsátva. Es nem akartak felvenni senkit ezután.
De a folyamatos csúszások miatt mégis kell. Már előre sajnálom az ujat.
Nálunk nem az alkalmazottakkal kéne sakkozni, hanem a vezetést kéne lecserélni!
nov. 2. 13:38
5/9 anonim válasza:
és be hívnak állás intejura( nagy ritkán) de akkor se választanak sose engem! Hogy mi az indok?
*Szoval határidőkrt se tartunk be alkalmazotthiány miatt, ezen kivul szabályzatellenesen működünk mert kapkodni kell es igy tudunk csak időt nyerni.
A vezetés meg nem képes betanításra se. Feladatleosztásokra se.(ha vesznej is fel vkit baromságkkat pl fénxmásolás iratrendezés tartalomjegyzék készítés bíznak rá csak, de még azt se osztják ki jól hogy értse a csóri új dolgozó.
nov. 2. 13:41
7/9 anonim válasza:
Nálunk az van, hogy az év nagy része herevere, az év végén meg van hajtás, ilyenkor fel szoktak venni pár embert azért, aztán év elején kirúgják azt, akiről úgy gondolják, hogy nem kell. (Régit vagy újat, ez nem számít.) Így is kevesen vagyunk év végén néha a munkamennyiségre, de így annyira nem zavar, hogy csak ez a két hónap húzósabb. Nekem ez az első évem, azt mondták a régiek, hogy decemberben szokott lenni valami prémium, de ne számítsak rá azért, mert a főnök kicsit hangulatember, de eddig általában kaptak valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!