Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki a Brainery vagy a Webbyski...

Aki a Brainery vagy a Webbyskill PPC tanfolyamát elvégezte, milyen munkaajánlatot kapott tőlük?

Figyelt kérdés
Mindkettőnél van lehetőség valamelyik partnernál elhelyezkedni, érdekel hogy ez csak csalogató duma-e vagy tényleg tudnak egy épkézláb állást ajánlani (természetesen ha olyan minőségben tanulsz nem csak átbukdácsolsz az egészen)
2023. dec. 11. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az eddig érkezett hasznos válaszok száma árulkodó lehet.
2023. dec. 12. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Webbyskilltől volt egyszer egy ismerősöm aki hasonló rendszerű, állásgaranciás képzésre járt velem. Talán ez is árulkodó, valószínűleg ott nem kapott semmit, ezért jött tovább (erről soha nem beszéltünk.)

A webby-nek szerintem a szisztémája jó, ilyen kattintgatós módszerrel szerintem könnyebb elsajátítani az anyagot mint ott, azon amire én jártam.

Szóval a mai eszemmel lehet, hogy inkább arra megyek, és inkább magamtól keresek munkát.

De ha igazán az eszemre hallgatok azt mondom hülyeség az egész, semmi olyat nem tanítanak amivel valóban jól kereső állást lehet találni, pláne kívülről jött emberként.

Az idődet, energiádat viszont sikeresen elszivják, ha nincs szerencséd, akkor a pénzedet is.

Ha érdekel én elmondom mire jártam és hogy jártam.

2023. dec. 13. 15:29
 3/3 FarkasDani válasza:
Én a Webbyskill PPC-s képzését csináltam végig, utána összekapcsoltak más ügynökségekkel, akik embereket kerestek, és segítettek a próbamunkával is. Ők konkrétan nem kínálnak állást, hanem a CV-det küldik ki olyan cégeknek, akik keresnek. Persze ehhez az is kell, hogy ügyes legyél és akard is csinálni.
2023. dec. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!