Hogyan előzhettem volna meg a neheztelést a kollégáktól, hogyha egy komoly betegségből lábadozva azt mondtam a munkahelyen, hogy én bár nem vagyok teljesen jól, de visszamennék dolgozni ha az orvos is enged, viszont az orvos nem engedett?
Covid tüdőgyulladásom van, súlyos fokú, lassan 1 hónapja itthon vagyok, a tüdő ct- m nagyon csúnya lett a napokban, még fulladok, gyenge vagyok.
El tudok menni bevásárolni, postára, viszont kissebb terhelésre fulladok, csurom vizes leszek.
Az miatt van a neheztelés, ha nem fekszem ágyban egész nap, akkor miért nem megyek dolgozni.
Munkám jó erőnlétet, sok szaladgálást igényel.
Heti többször orvoshoz megyek, röntgen, ct, labor, pulmonológus, kardiológus, háziorvos.
Ezért örülök, hogy olyan helyen dolgozom, ahol a kollégák gyakorlatilag a szabadsággal egyenértékűként kezelik a táppénzt. Ha az a kérdés, kinek hány nap szabija van egy évre, eleve az a válasz, hogy X + 15😃
De igazi betegség esetén más esetben sem kéne gyökereknek lenniük. Én is szívesebben dolgoznék inkább egészségesen, mint hogy betegen szenvedjek otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!