Más is úgy látja, hogy munkahelyeken általában mindenki megjátssza magát, és egy alattomos, hátad mögött kibeszélős kis szhar majdnem minden kolléga?
Emiatt annyira utálok dolgozni, mert kiveszik azt a kis örömöt is amit a munkájában lelne az ember és dzsungellé teszik az egész környezetet ami nem más mint túlélésért való harc.
Egy ideje mizantróp is lettem emiatt, megutáltam az embereket.
Nekem ez nem tűnt fel.
Mindenhol vannak szarkavarók, de az emberek többsége csak meg akarja csinálni a dolgát és pont.
Nálunk nem. Korábban volt egy-két rosszindulatú kavarógép, de ők nem is maradtak meg itt hosszabb ideig. Hamar elmentek máshova, vagy el lettek küldve, mert nemcsak a stílusukkal, de a munkájukkal is gond volt.
Nálunk inkább barátias, családias a hangulat. Segítjük egymást a munkában is, de azon kívül is, ha tudunk valamiben segíteni.
A majdnem minden kollégába Te is beletartozol?
Nem, fogadjunk, hogy azt mondod, Te vagy a kivétel, illetve mindenki, aki egyetért majd veled.
Mindenütt van egy- két kellemetlen figura, de korántsem mindenki.
Ha meg fullba ilyen a légkör, akkor tipli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!