Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is úgy látja, hogy munkahe...

Más is úgy látja, hogy munkahelyeken általában mindenki megjátssza magát, és egy alattomos, hátad mögött kibeszélős kis szhar majdnem minden kolléga?

Figyelt kérdés

Emiatt annyira utálok dolgozni, mert kiveszik azt a kis örömöt is amit a munkájában lelne az ember és dzsungellé teszik az egész környezetet ami nem más mint túlélésért való harc.

Egy ideje mizantróp is lettem emiatt, megutáltam az embereket.

okt. 30. 10:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem tűnt fel.

Mindenhol vannak szarkavarók, de az emberek többsége csak meg akarja csinálni a dolgát és pont.

okt. 30. 10:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nálunk ez nem így van.
okt. 30. 10:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott mindenki ilyen, akkor rossz helyen vagy. Nem minden munkahely viperafészek, szerencsére. Viszont alapvetően érdekes egy kérdés. Nagyon sokszor olvastam itt ezen az oldalon is hasonló kinyilatkoztatásokat, hogy pl egyesek csak kényszerből jópofiznak mert valaki munkatárs, aztán miután már nem az, megszakítják vele a kapcsolatot, még facebookról is törlik. Többen leírták válaszokban hogy pontosan így viselkednek, és így állnak a munkatársakhoz. Tehát ha nem is mind alattomos kibeszélő, de azért elég sok az érdek jópofizó, megjátszós alak is. Bár lehet ezt csak a "felnőtt lét" teszi, és idővel mindent elér.
okt. 30. 10:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem az összes kolléganőm kedves és pozitív. Talán rossz helyen vagy vagy te vagy negatív és mindenkiben csak a rosszat akarod látni?
okt. 30. 11:03
 5/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nem. Korábban volt egy-két rosszindulatú kavarógép, de ők nem is maradtak meg itt hosszabb ideig. Hamar elmentek máshova, vagy el lettek küldve, mert nemcsak a stílusukkal, de a munkájukkal is gond volt.

Nálunk inkább barátias, családias a hangulat. Segítjük egymást a munkában is, de azon kívül is, ha tudunk valamiben segíteni.

okt. 30. 11:15
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

A majdnem minden kollégába Te is beletartozol?

Nem, fogadjunk, hogy azt mondod, Te vagy a kivétel, illetve mindenki, aki egyetért majd veled.

okt. 30. 11:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem dolgozik midnenki kizárólag rossz emberekkel együtt
okt. 30. 12:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a többség lesz.rja a másikat csak a munkát akarja elvégezni és fizetést kapni.
okt. 30. 12:21
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
minden hely ilyen. lassan 50 vagyok, ezer és ezer helyem volt már , nagy cég kis cég, fizikai munka szellemi munka , kvv multi állami cég. minden hely ilyen, ki kinek a kije ki kinek a farkát szopja seggét nyalja haver sógor koma, szemből jópofi közben meg fröcsög belőle a szar ha hátat fordítasz.
okt. 30. 12:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenütt van egy- két kellemetlen figura, de korántsem mindenki.

Ha meg fullba ilyen a légkör, akkor tipli.

okt. 30. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!