Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is úgy látja, hogy munkahe...

Más is úgy látja, hogy munkahelyeken általában mindenki megjátssza magát, és egy alattomos, hátad mögött kibeszélős kis szhar majdnem minden kolléga?

Figyelt kérdés

Emiatt annyira utálok dolgozni, mert kiveszik azt a kis örömöt is amit a munkájában lelne az ember és dzsungellé teszik az egész környezetet ami nem más mint túlélésért való harc.

Egy ideje mizantróp is lettem emiatt, megutáltam az embereket.

okt. 30. 10:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincsen ilyen. A többiek is kedvesek, közvetlenek, és mosolygósak, mindezt hátsószándék nélkül. Nincs kibeszélés, nincs keverés.
okt. 30. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
"Nincs kibeszélés, nincs keverés." előtted nincs, csak ha hátat fordítasz.. de persze kitalálom te azt is tudod mit beszélnek rólad a hátad mögött amikor ott se vagy. eltaláltam?
okt. 30. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Három évig dolgoztam egy étteremben csak nők között. Én pultoztam de ami ott ment az brutális volt. Próbáltam mindig reálisan látni a dolgokat, nyilván ha valakit ok nélkül bántottak én mindig kiálltam mellettük. Plusz ha jött új kolléganő igyekeztem neki segíteni, hiszen tudtam hogy milyen nehéz alapból egy új helyen és ezek az emberek nem éppen könnyítették meg a dolgát. Már alapból az vicces volt hogy a főnököm párja rám féltékenykedett hozzáteszem részemről ok nélkül. Csesztetett minden mondvacsinált dologgal miközben a barátnője szűrte össze a levet a csávójával. 😂🤔

Jelenlegi munkahelyemen 4 nő és egy férfi dolgozik. Hát itt sem jobb a helyzet. Próbálok minden szarkavarásból kimaradni de mindenki nekem mondja a másikról a dolgokat és fogalmam sincs kinek mit lehet elhinni 😄 Szörnyű hogy már öt ember sem tud nyugodtan csapatként dolgozni mert mindig megy valaki részéről a széthúzás.

okt. 30. 14:44
 14/21 anonim ***** válasza:
A munkahelyek 99%-a ilyen.
okt. 30. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Most lehet ezzel félreviszem a beszélgetést. Én eddig két társasházban laktam, mind a kettőben ugyanezt tapasztaltam. De olvasom másoktól is akik panelba laknak, hogy ugyanez folyik.
okt. 30. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Magyarok vagyunk: bátor, de erős kipcsák nép vagyunk, tehát ez alap.
okt. 30. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
A munkahelyek túlnyomó hányadán ez a helyzet, - amennyiben kettőnél több alkalmazott alkotja a munkaközösséget. Mindig az épen távol lévő csuklik.
okt. 30. 20:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van. Ezért van az, hogy nem foglalkozom azzal hogy kinek mi a véleménye. Azzal hogy egymást köpködik nem lehet mit kezdeni.

Mondjuk a maga groteszk módján viszont elrettentő példának nagyon jó azaz önpusztítás illetve eszetlen pénzszórás amit csinálnak. Pont ide nem akarok jutni.

okt. 31. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nem így működik.

Vannak szarkavaró, áskálódó kígyók időnként, hol nincsenek? De viszonylag hamar kiveti őket magából a csapat immunrendszere.

okt. 31. 17:59
 20/21 anonim ***** válasza:
"De viszonylag hamar kiveti őket magából a csapat immunrendszere." kivéve ha a vezetőség is szarkavaró piti besúgú kígyókból áll, mert akkor ők már támogatják is a hozzájuk hasonló mocskokat!!
okt. 31. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!